Σελίδες


Δευτέρα 7 Μαΐου 2012

ΣΕΝΑΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ 5ο ΤΕΛΙΚΟ...


ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ να γίνει ο 5ος τελικός ολοένα και γίνονται και πολυπλοκότερα....
Το πρόβλημα όπως παρουσιάζεται είναι πλέον για δυνατούς λύτες ,αλλά στη διεστραμμένη Ελλάδα που ζούμε τίποτα πλέον δεν ειναι απλό και τίποτα δεν αντιμετωπίζεται με αθώοτητα.
Πριν πάρουμε τα δεδομένα θα πάμε στο αποτέλεσμα  , Στις 9 του Μάη στα γραφεία της ΕΟΠΕ θα λάβει χώρα η "Θυσία" του Ηρακλή.!!!!!
Ο Ηρακλής σύμφωνα με τις εκτιμήσεις μας θα είναι το μεγάλο θύμα,προκειμένου να σωθεί η ΕΣΑΠ !!!!
Εδώ που φθάσαμε τα περιθώρεια έχουν στενέψει τόσο πολύ που επιγόντως πρέπει να βρούνε ενα θύμα .
Οι ρήτρες που πρέπει να δώσει η ΕΣΑΠ σε ΟΠΑΠ και NOVA  ειναι τεράστιες σε περίπτωση που δεν γίνει ο τελικός στις 14 του Μάη όπως και  έχει ορισθεί.
Ας πούμε πως  η Σύρος μετά τις πιέσεις που έχει δεχθεί θα κατέβει να παίξει ,αν και την διαβεβαίωσαν ,αν κάτι λέει αυτό,πως δεν θα υποστεί καμμία ποινή και δεν κινδυνεύει να βρεθεί εκτός Τσάμπιονς λίγκ ,αν δεν κατέβει να παίξει.
Λέμε λοιπόν πως ο Παλιόπορτας αποφασίζει η ομάδα να παίξει.
Με τι ομάδα θα παίξει;
Ολα τα συμβόλαια των παικτών εχουν λήξει στις 30/4/2012 και τώρα δεν έχει στη διάθεσή του κανέναν παίκτη αφού όλα τα συμβόλαια ήταν μονοετούς διάρκειας.
Αναγκαστικά θα πάει να παίξει στη Θεσσαλονίκη με μία ομάδα αποτελούμενη απο παίδες και εφήβους.
Η ΕΣΑΠ θα δεχθεί να ξεφτυλιστεί με αυτόν τον τρόπο το προϊόν της ;
Δύσκολο.
Θα προσπαθήσει να κρύψει αυτή τη ντροπή και θα μπεί στο εύκολο σχέδιο που θα την βγάλει και ασπροπρόσωπη.
Θα στηρίξει τα όσα ισχυρίθηκε γραπτά σε αναφορά της για την αναβολή του αγώνα,οπου καθαρά έλεγε πως ευθύνεται το γηπεδούχο σωματείο για τη μη διεξαγωγή του αγώνα και με βάση αυτά τα γραφόμενα ο αθλητικός δικαστής κάλεσε σε απολογία τον "γηραιό" ,ενώ ισχυρό "χαρτί" έχει η ΕΣΑΠ και την ένσταση που κατέθεσε η Σύρος η οποία περιγράφει γεγονότα που έλαβαν χώρα στο κλειστό της Μίκρας.
Υπάρχει λοιπόν πολύ μεγάλο ενδεχόμενο να οδηγηθεί το πρωτάθλημα στη λύση αυτή με τη συμφωνία να μη θιγεί και το θέμα της εγκυρότητας της συμμετοχής του Ηρακλή στο πρωτάθλημα ,καθώς όπως είχε αποφασίσει ο απερχόμενος πλέον γγΑ θα άνοιγαν όλοι οι φάκελοι μετά τη λήξη του πρωταθλήματος.
Το όλο θέμα έρχεται να ενισχύσει και η σημερινή απόφαση του Ηρακλή να μη συμμετάσχει στην λαμπερή διοργάνωση του Τσάμπιονς Λίγκ ,κάτι που σημαίνει πως η ομάδα έχει πλέον χαράξει αλλαγή πλεύσης και μπαίνει στο λιμάνι της συντήρισης ,κάνει περιστολή εξόδων,ακολουθόντας το πνεύμα της εποχής καθώς είδε πως το φετινό σχεδιο της ελάχιστα απέδωσε με τον Κολύμπατζη να ψάχνει να πάρει μέρος των χρημάτων που έβαλε και να σηκωθεί να φύγει,καθώς ο Ηρακλής την νέα περίοδο σύμφωνα με πληροφορίες που έχουμε θα έχει νέο "αφεντικό" που θα ξεκινήσει το χτίσιμο της ομάδας απο την αρχή χωρίς να θέλει να κάνει βιαστική συλλογή τίτλων.
ΠΗΓΗ www.liberovolley11.blogspot.com