Σελίδες


Κυριακή 13 Μαΐου 2012

Πρώτα εκλογές μετά πρόγραμμα


ΕΟΠΕ - ΜΠΙΤΣ ΒΟΛΕΪ - MASTERS 2012

Πρώτα εκλογές μετά πρόγραμμα
Πέντε τουρνουά Masters θα γίνουν την εφετινή σεζόν σύμφωνα με ανακοίνωση του ΔΣ της ΕΟΠΕ αλλά κανείς δεν γνωρίζει ποτέ θα γίνουν παρότι βρισκόμαστε στα μέσα Μαϊου αφού η ομοσπονδία περιμένει πρώτα να δει πότε θα οριστούν οι επαναληπτικές βουλευτικές εκλογές, ενώ για το σκάνδαλο της παραχώρησης του γυμναστηρίου μπιτς βόλεϊ του ΣΕΦ σε ιδιώτες θα απασχολήσει την ΕΟΠΕ σε μελλοντική συνάντηση!...
Το θετικό πάντως είναι πως έμεινε στο πρόγραμμα το τουρνουά της Αίγινας που το 2011 ήταν το πιο επιτυχημένο, ενώ τα τελικά μετά την παρένθεση της Νάξου θα γίνουν και πάλι στην Κεραμωτή Καβάλας που έχει δώσει επιτυχημένες εξετάσεις. Οι άλλοι τρεις σταθμοί θα είναι στην Αθήνα και στη Θεσσαλονίκη αλλά και στην Τήνο η οποία για πρώτη φορά θα διοργανώσει τουρνουά Masters. 

Η ανακοίνωση της ΕΟΠΕ: 

«Έγινε συζήτηση και ενημέρωση για την πορεία των Εθνικών ομάδων εν όψει της ολυμπιακής πρόκρισης και για τα καμπ των επίλεκτων αθλητών στην Αθήνα και την περιφέρεια. Εγκρίθηκε ο προγραμματισμός των διοργανώσεων του 2012. Εφέτος θα πραγματοποιηθούν πέντε τουρνουά Masters. Το πρώτο τουρνουά θα γίνει στην Αίγινα και θα ακολουθήσουν διοργανώσεις σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Τήνο, ενώ οι τελικοί θα διεξαχθούν στην Κεραμωτή Καβάλας. Το πρόγραμμα ημερομηνιών θα οριστικοποιηθεί μόλις ολοκληρωθούν οι πολιτικές εξελίξεις σε σχέση με την πιθανή διενέργεια εκλογών. Επίσης, συζητήθηκε το θέμα του ΣΕΦ και αποφασίστηκε το θέμα να λυθεί οριστικά σε νέα συνάντηση ευρείας συμμετοχής με τη διοίκηση του σταδίου».
πηγη www.volleynews.gr