Σελίδες


Πέμπτη 24 Μαΐου 2012

Ο Μάριος Γκιούρδας στο «Cosmote Beach Volley @ Golden Hall»




«ΗΤΑΝ ΚΑΤΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ, ΟΜΟΡΦΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ»

Τον θαυμασμό του για την εγκατάσταση της Cosmote στο Golden Hall εξέφρασε στην κάμερα του beachvolleynews.gr ο Μάριος Γκιούρδας, αμέσως μετά τον αγώνα επίδειξης που έκανε με άλλους διεθνείς αθλητές από διάφορα σπορ.
«Σαν εγκατάσταση, σαν χώρος ήταν κάτι μοναδικό. Είναι πολύ όμορφο να αγωνίζεται σε τέτοια γήπεδα. Το ευχαριστήθηκα πολύ, όλοι μας το ευχαριστηθήκαμε και ελπίζουμε να το εισπράξατε και εσείς οι θεατές αυτό», είπε αρχικά για την αίσθηση που του δημιουργήθηκε, αν και σε αγωνιστικό επίπεδο η δική του ομάδα ήταν η ηττημένη του απογεύματος. «Δυστυχώς στον αγώνα είχαμε ορισμένα προβλήματα συνεννόησης με τους συμπαίκτες μου», είπε ο Μάριος γελώντας και συμπλήρωσε: «Προσπαθήσαμε, δεν τα καταφέραμε αλλά δεν πειράζει. σημασία έχει ότι είχαμε την ευκαιρία να γευτούμε αυτήν την εμπειρία ενός αγώνα μπιτς βόλεϊ στην καρδιά της Αθήνας. Και θα κανονίσουμε σε κάποια παραλία για την ρεβάνς!».

Σε σχέση με το καλοκαίρι, δεν απέκλεισε να τον ξαναδούμε στην άμμο, πάντα σε αγώνες επίδειξης. « Το αγαπάω το άθλημα και εφόσον υπάρξουν προτάσεις είναι καλοδεχούμενες και εγώ έτοιμος να τις αποδεχθώ», είπε χαρακτηριστικά ο Μάριος Γιούρδας που ολοκλήρωσε την σεζόν ανεβάζοντας την ομάδα του Μίλωνα από την Α2 Κατηγορία στην Βόλεϊ Λιγκ.

Αναφορικά με αυτό το επίτευγμα, ο εβρίτης άσος σημείωσε: «Ήταν καθαρά μια ομάδα παρέας, μαζευτήκαμε, το διασκεδάσαμε αλλά στην πορεία είδαμε ότι άρχισαν να βγαίνουν και τα θετικά αποτελέσματα, ήθελε και η ομάδα την άνοδο στην Α1 και αφού είδαμε ότι μπορούμε να την διεκδικήσουμε, το παλέψαμε και το καταφέραμε». Όσο για το αν θα τον δούμε του χρόνου ξανά στους αγώνες του μεγάλου πρωταθλήματος; «Δεν έχω κάνει ακόμα καμία συζήτηση για την επόμενη σεζόν, καθώς η Βόλεϊ Λιγκ έχει άλλες απαιτήσεις», λέει χαρακτηριστικά και μας αφήνει με απορίες για τις μελλοντικές του κινήσεις...

πηγη www.volleynews.gr