Σελίδες


Πέμπτη 10 Μαΐου 2012

ΟΙ ''ΔΙΟΣΚΟΥΡΟΙ'' ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ!!



ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΟΥΜΕΝΤΑΚΗ - ΔΑΛΑΚΟΥΡΑ ΣΤΗΝ WEΒCAMERA ΤΟΥ VOLLEYNEWS

Κομοτηνή. Του: Γιάννη Γιαγκίνη
Στην Κομοτηνή, όπου σπουδάζουν στο εκεί ΤΕΦΑΑ, συνάντησε η webcamera του Volleynews.gr τους δύο παίκτες του Εθνικού Αλεξανδρούπολης Ραφαήλ Κουμεντάκη καιΑνέστη Δαλακούρα και ζήτησε την γνώμη τους για τον πέμπτο τελικό της Βόλεϊ Λιγκ, που τελικά δεν θα γίνει ποτέ...
Μιλώντας την Τετάρτη το απόγευμα, πριν παρθεί η όποια απόφαση, εκτίμησαν και οι δύο ότι εφόσον διεξάγονταν το παιχνίδι την προσεχή Δευτέρα, ο Ηρακλής είχε τις περισσότερες πιθανότητες να κατακτήσει τη νίκη και το πρωτάθλημα.

«Εφόσον γίνει ο πέμπτος τελικός της Βόλεϊ Λιγκ, πιστεύω ότι ο Ηρακλής έχει το προβάδισμα για να κερδίσει, όχι μόνο λόγω έδρας αλλά και επειδή διαθέτει πιο ποιοτικούς παίκτες που μπορούν να σηκώσουν το βάρος σε δύσκολες στιγμές. Άλλωστε, η Σύρος θα στερηθεί σε αυτήν την περίπτωση τον διαγώνιό της, που έπαιρνε και τους περισσότερους πόντους».

«Μπα, ψέματα σας λέει, δεν είναι μόνο αυτός ο λόγος. Δεν το πιστεύει απλά αλλά θέλει να κερδίσει ο Ηρακλής γιατί είχαμε βάλει ένα στοίχημα σχετικά και ήθελε να ποντάρει στην συγκεκριμένη ομάδα από την αρχή», διακόπτει ο Ραφαήλ Κουμεντάκης που είχε μια άλλη θεώρηση για την σειρά των φετινών τελικών της Βόλεϊ Λιγκ.

«Εγώ πίστευα ότι ο Φοίνικας το αξίζει το πρωτάθλημα. Είναι δεμένη ομάδα, έχουν δουλέψει αρκετά, υπάρχουν παίκτες με εμπειρίες», τονίζει ο Κουμεντάκης και προσθέτει: «Άμα ο αγώνας γινόταν στην ώρα που έπρεπε ίσως τώρα να ήταν πρωταθλητής, με αυτά τα δεδομένα όμως δεν μπορώ να ξέρω την κατάσταση των δυο ομάδων και τελική εκτίμησή μου είναι ότι αν γίνει το ματς, θα το κερδίσει τελικά ο Ηρακλής».

Οι δηλώσεις στην webcamera του Volleynews έγιναν πριν γίνει γνωστή όχι απλά η απόφαση της Σύρου για να μην κατέβει στο παιχνίδι για τον Ηρακλή, αλλά και της ΕΣΑΠ για την απόρριψη της ένστασης του Φοίνικα και τον ορισμό του παιχνιδιού. Κατά συνέπεια, έχει αξία ότι δεδομένων των συνθηκών, αμφότεροι οι νεαροί παίκτες του Εθνικού Αλεξανδρούπολης εκτιμούσαν ότι ο Ηρακλής θα ήταν νικητής και εντός του γηπέδου, αν γίνονταν κανονικά το ματς την Δευτέρα.

Όπως εξήγησε ο Ανέστης Δαλακούρας, κάνοντας μια ανασκόπηση των αγώνων του Εθνικού με τις δύο φιναλίστ του φετινού τελικού της Βόλεϊ Λιγκ, ο Ηρακλής έδειξε τουλάχιστον στα δύο παιχνίδια απέναντι σε εκείνη της Αλεξανδρούπολης ότι είναι πιο ποιοτική ομάδα. «Χρόνια λέμε ότι έχει την καλύτερη ομάδα και αρκετοί υποστηρίζουν ότι έπρεπε να το έχει πάρει και τα προηγούμενα χρόνια, τώρα ίσως ήρθε η ώρα», σχολίασε.

Το μόνο που δεν ήξερα οι δύο συνομιλητές μας είναι ότι η πρόβλεψή τους θα γίνονταν πραγματικότητα, όχι όμως στους αγωνιστικούς χώρους αλλά στα χαρτιά...

ΠΗΓΗ www.volleynews.gr