Σελίδες


Πέμπτη 3 Μαΐου 2012

Η ιστορική Νίκη Αλεξανδρούπολης στην Α2 Γυναικών


Η ιστορική Νίκη στην Α2 Γυναικών

Μετά από πολλά χρόνια το βόλεϊ γυναικών της Αλεξανδρούπολης επιστρέφει σε μεγάλες κατηγορίες. Η Γ.Σ.Γ.Νίκη που έχει γράψει τη δική της σπουδαία ιστορία στο ελληνικό γυναικείο βόλεϊ πανηγυρίζει και ήδη κάνει σχέδια για τη νέα χρονιά που θα την βρει στην Α2 γυναικών.


Το απόγευμα της Τετάρτης επικράτησε για δεύτερη φορά με 3-2 σετ της Θύελλας Φερών και κατέκτησε αήττητη το πρωτάθλημα γυναικών της Α' Περιφέρειας (ΑΜΘ και Σερρών) της Ε.Ο.ΠΕ σφραγίζοντας το εισιτήριο ανόδου.

Σε ένα παιχνίδι γεμάτο σασπένς, ένταση, πάθος και άκρως ενδιαφέρον, τουλάχιστον για τα τρία πρώτα σετ - αν και με φανερό το άγχος στις παίκτριες των δυο ομάδων - η Θύελλα Φερών προηγήθηκε με 1-0 σετ ενώ μετά από ένα συναρπαστικό δεύτερο σετ η Νίκη ισοφάρισε ανακάμπτοντας αγωνιστικά και ψυχολογικά.

Στο τρίτο σετ, οι γηπεδούχες ήταν περισσότερο αποτελεσματικές και με λιγότερα λάθη, έφτασαν στην κατάκτησή του και ξέσπασαν σε πανηγυρισμούς, αφού ο ένας πόντος που είχαν ήδη κερδίσει τους εξασφάλιζε στην ουσία την πρωτιά και την άνοδο. Στο τέταρτο σετ , οι Φέρες ισοφάρισαν (η Νίκη αγωνίστηκε με αναπληρωματικές), ωστόσο στο σετ γοήτρου, τα κορίτσια του Γιώργου Τεκτονίδη έκλεισαν με πανηγυρικό τρόπο την αυλαία του φετινού πρωταθλήματος.

Το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή της αναμέτρησης, βρήκε τα κορίτσια της Νίκης να γίνονται ένα κουβάρι και να χαίρονται με την ψυχή τους την επιτυχία που πέτυχαν. Σαμπάνιες άνοιξαν, τα φλας άστραφταν συνεχώς, το κύπελλο της πρωταθλήτριας ομάδας σηκώθηκε ψηλά, ενώ στο επίκεντρο της αποθέωσης βρέθηκε ο σπουδαίος δάσκαλος του αθλήματος, ο προπονητής της Νίκης των νεαρών κοριτσιών, ο Γιώργος Τεκτονίδης, η συμβολή του οποίου στην άνοδο ήταν κάτι παραπάνω από μεγάλη.

Δεν θα πρέπει να παραλείψουμε να αποδώσουμε συγχαρητήρια για την εξαιρετική φετινή τους προσπάθεια και στους ανθρώπους της διοίκησης, τον προπονητή Σταύρο Καβαρατζή και τις αθλήτριες της Θύελλας Φερών που μέχρι και την τελευταία αγωνιστική, διεκδίκησε επί «ισοις όροις», την πρώτη θέση.
πηγη www.thrakisport.gr


ΜΠΡΑΒΟ ''ΝΙΚΗ'', ΜΠΡΑΒΟ ''ΘΥΕΛΛΑ''

Η Λέσχη Πετοσφαίρισης Αλεξανδρούπολης συγχαίρει θερμά την ιστορική Νίκη Αλεξανδρούπολης, τις αθλήτριες, τον προπονητή Γιώργο Τεκτονίδη και την διοίκηση της ομάδας για την μεγάλη προσπάθεια και την άξια άνοδο στην Α2 κατηγορία γυναικών, γεγονός που δείχνει τον δρόμο για την επάνοδό της στις κορυφαίες ομάδες της Ελλάδας!!!
Ένα μεγάλο μπράβο ανήκει και στην Θύελλα Φερών για την αξιέπαινη προσπάθεια των τελευταίων ετών που παρόλες τις δυσκολίες που παρουσιάζει η ανάπτυξη του αθλήματος του Βόλεϊ στις μικρές πόλεις τα καταφέρνει κάτι παραπάνω από εξαιρετικά!!