Σελίδες


Δευτέρα 21 Μαΐου 2012

Σε αναμμένα κάρβουνα ο Γιάννης Ανδρεάδης, περιμένει τις αποφάσεις της κρίσιμης Γ.Σ. της Πέμπτης...



GOAL NEWS: Η ΜΑΧΗ ΤΩΝ ΠΑΓΚΩΝ ΣΤΗ VOLLEYLEAGUE

Του: Κώστα Ασημακόπουλου
Με το ξεκίνημα της νέας εβδομάδας αναμένεται να δρομολογηθούν εξελίξεις στους πάγκους πέντε ομάδων της Βόλεϊ Λιγκ. Ο Ολυμπιακός, ο Παμβοχαϊκός, η Λαμία, ο Παναθηναϊκός και ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης αναζητούν νέες συνεργασίες ή θα ανανεώσουν τις συμφωνίες με τους υπάρχοντες προπονητές...
Στον Ολυμπιακό αναμένεται να γίνει η καθοριστική συνάντηση με τον Νίκο Ζαλμά. Στο τελευταίο ραντεβού υπήρχε πολύ μεγάλη διαφορά στο οικονομικό, καθώς ο Ολυμπιακός προσφέρει σχεδόν τα μισά από τις 45.000 ευρώ που έδινε στον Γιάννη Καλμαζίδη. Ο Ζαλμάς δεν έχει πρώτο στην ατζέντα το οικονομικό, αλλά περισσότερο τις εγγυήσεις για τη δημιουργία ανταγωνιστικής ομάδας.

«Ευχαριστούμε, Νίκο»
Ο Παμβοχαϊκός με ανακοίνωσή του ευχαριστεί δημόσια τον Ζαλμά για την εποικοδομητική συνεργασία που είχαν, αναφέροντας μεταξύ άλλων: «Τον ευχαριστούμε που μας έμαθε να κερδίζουμε εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου, τον ευχαριστούμε που μας έκανε να χαμογελάμε, να ζήσουμε το όνειρο σ' αυτήν τη δύσκολη περίοδο που βιώνει η χώρα μας».
Την ίδια ώρα στο Βραχάτι περιμένουν την απάντηση του Δημήτρη Ανδρεόπουλου στο να πάρει τη θέση του Ζαλμά. Ο Ανδρεόπουλος θα έχει σήμερα την καθοριστική συνάντηση με τη διοίκηση της Λαμίας για το εάν θα ανανεώσει για 6η χρονιά ή θα αποχωρήσει.

Καζάζης και Δρίκος
Στον Παναθηναϊκό, ο Δημήτρης Καζάζης περιμένει τη διοίκηση να του δώσει και επίσημα το χρίσμα για τη νέα σεζόν αλλά κυρίως να του γνωστοποιήσει το μπάτζετ που θα έχει ώστε να σχεδιάσει τη νέα ομάδα του «τριφυλλιού».

Σε αναμμένα κάρβουνα κάθεται και ο Γιάννης Ανδρεάδης στον Εθνικό Αλεξανδρούπολης, καθώς όλα για το τμήμα βόλεϊ θα εξαρτηθούν από τις εκλογές που θα γίνουν στον σύλλογο την προσεχή Πέμπτη. Αν οι παράγοντες που υποστηρίζουν το βόλεϊ δεν ψηφιστούν, δεν αποκλείεται να έχουμε μια νέα... Καλαμαριά με διάλυση του τμήματος.

Στον Ηρακλή ο χρηματοδότης Θεόφιλος Κολύμπατζης ζήτησε από τον Σωτήρη Δρίκο να παραμείνει στον πάγκο, εφόσον ξεπεραστούν τα προβλήματα με το ΑΦΜ και την αδειοδότηση, ενώ εντός των ημερών θα ξεκινήσουν και οι συζητήσεις του Φοίνικα με τον Νίκο Νεόφυτο για ανανέωση της συνεργασίας τους.

πηγή: εφημερίδα GOAL NEWS