Σελίδες


Τρίτη 26 Μαρτίου 2013

Πρόεδρος Ορεστιάδας: «Συμφωνούμε με Ρουμελιώτη για το άδικο σύστημα διεξαγωγής του πρωταθλήματος»


Πρόεδρος Ορεστιάδας: «Συμφωνούμε με Ρουμελιώτη για το άδικο σύστημα διεξαγωγής του πρωταθλήματος»

Στο πλευρό της Παναχαϊκής και των όσων δήλωσε ο Νίκος Ρουμελιώτης για να ανέβουν στην Volleyleague και οι τρεις πρωταθλήτριες των ισάριθμων ομίλων της Α2 Ανδρών τάχθηκε με δηλώσεις του ο πρόεδρος του ΑΟ Ορεστιάδας Βασίλης Γκιζάνης. Με δηλώσεις του στο επίσημο σάιτ του συλλόγου ο Γκιζάνης χαρακτηρίζει άδικο το σύστημα διεξαγωγής. Το μόνο που απομένει είναι να δούμε και την επίσημη τοποθέτηση της ΑΕΚ.
«Βλέποντας τις χθεσινές τοποθετήσεις του αθλητή της Παναχαϊκής κυρίου Ρουμελιώτη περί μη διεξαγωγής των μπαράζ, εγώ σαν πρόεδρος του ΑΟΟ δηλώνω την αμέριστη συμπαράσταση και πλήρη συμφωνία με τα λεγόμενα του πατρινού άσσου, κάτι που κι εγώ είχα αναφέρει στη συνέντευξη τύπου προ ενός μήνα. Η διεξαγωγή των μπαράζ είναι τρομερά άδικη για τις τρεις ομάδες που έφτασαν έως αυτό το σημείο αλώβητες από οικονομικά και αγωνιστικά προβλήματα και άποψη μου είναι η άμεση άνοδος των ομάδων στην μεγάλη κατηγορία και καλώ την ομοσπονδία να το σκεφτεί πολύ σοβαρά μιας και η διαδικασία των μπαράζ μπορεί να θέσει όλες τις ομάδες εκτός οικονομικών μέτρων που είχαν θέσει εξ αρχής και ιδίως για την ομάδα μου τα έξοδα μετακινήσεως ήταν ουκ ολίγα τη φετινή σεζόν».
Υπενθυμίζεται πως με βάση τα ισχύοντα οι τρεις πρωταθλητές των ισάριθμων ομίλων της Α2 θα παίξουν μπαράζ και οι δύο πρώτοι θα ανέβουν στην Volleyleague.
πηγη www.volleynews.gr