Σελίδες


Δευτέρα 18 Μαρτίου 2013

Επίδειξη ισχύος έκαναν οι μικροί του Εθνικού, με περίπατο 3-0 τον ''Θρύλο''



Επίδειξη ισχύος έκαναν οι μικροί του Εθνικού
Με συνοπτικές διαδικασίες και εντυπωσιακό τρόπο ο Εθνικός νίκησε με 3-0 τον Ολυμπιακό στον δεύτερο ημιτελικό του final four των εφήβων και θα έχει την ευκαιρία να διεκδικήσει στον μεγάλο τελικό, την κατάκτηση του τροπάιου για 3η συνεχόμενη χρονιά.

Οι φίλαθλοι της Αλεξανδρούπολης που γέμισαν και πάλι το κλειστό, παρά την δύσκολη μέρα και τα υπερβολικά αστυνομικά μέτρα, απόλαυσαν τους μικρούς που έκαναν επίδειξη ισχύος απέναντι στους Πειραιώτες που αγωνίσθηκαν χωρίς τον Κοκκινάκη.

Με μια περιστροφή τελείωσε το πρώτο σετ με νικητή τον Εθνικό. Η διαφορά κλάσης ανάμεσα στις δύο ομάδες ήταν μεγάλη. Οι ερυθρόλευκοι όταν κατάφερναν να υποδεχθούν τα σερβίς του Κουμεντάκη και του Κασαμπαλή, έπεφταν επάνω στο απροσπέλαστο μπλοκ του δεκαπεντάχρονου Τσέλιου. Το σετ τελείωσε με 25-9 και το σκορ τα λέει όλα.

Στο δεύτερο σετ το σερβίς του Εθνικού δεν πήγε τόσο καλά όσο στο πρώτο. Ο Σαραντίτης προσπάθησε με αλλαγές να βρει κάποιες λύσεις για να μείνει η ομάδα του κοντά στο σκορ. Ο Ανδρεάδης μετά το 20-13 απέσυρε τον Κουμεντάκη. Και πάλι όμως ο Εθνικός ήταν καλύτερος και κατέκτησε το σετ χωρίς δυσκολία με 25-17.

Με Κεσκίνη, Καβαρατζή και Δαλακούρα να πυροβολούν, ο Εθνικός έφτασε εύκολα και στην κατάκτηση του 3ου σετ με 25-18 χωρίς να κουραστεί ιδιαίτερα.

Τα σετ : 25-9, 25-17, 25-18

Διαιτητές : Ιωαννίδης, Μαργαριτίδης

Εθνικός Αλεξανδρούπολης (Γιάννης Ανδρεάδης): Καβαρατζής, Κουμεντάκης, Δαλακούρας, Κασαμπαλής, Τσέλιος, Αλεξανδρόπουλος, λ- Κοντοστάθης / Κεσκίνης, Γκαρνέτας, Τέλιος, Μαυροβόλτσος, Μπελέζης
Ολυμπιακός (Σπύρος Σαραντίτης):Μαγκλάρας, Μελλές, Ράπτης, Κάλας, Φάκας, Μπουλγάρι, λ- Κογκαλίδης / Μπερμπερίδης, Δεληπρίμης, Μπάχας, Σκουρτζίδης
πηγη www.thrakisport.gr