Σελίδες


Κυριακή 24 Μαρτίου 2013

Συγχαρητήρια Ουζουνίδη για τις αθλητικές επιτυχίες των Εβριτών



Παίρνοντας αφορμή από τις μεγάλες επιτυχίες των αναπτυξιακού αθλητισμού του Ν. Έβρου, ο Βουλευτής Έβρου των Ανεξαρτήτων Ελλήνων κ. Μαρίνος Ουζουνίδης εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία θα να συγχαρεί τις ομάδες του Έβρου. Να σημειώσουμε πως ο κύριος Ουζουνίδης είναι στέλεχος του ΑΟ Καππαδοκών και του Συνδέσμου Προπονητών Ποδοσφαίρου Έβρου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση έχει ως εξής:
"1) Την εφηβική ομάδα πετοσφαίρισης του Μ.Γ.Σ. Εθνικού Αλεξανδρούπολης για την κατάκτηση του Πανελληνίου εφηβικού πρωταθλήματος που έκανε περήφανους και χαρούμενους όχι μόνο τους φιλάθλους βόλεϊ αλλά και όλους τους κατοίκους της Αλεξανδρούπολης και του Έβρου.

2) Τη σχολική ομάδα ποδοσφαίρου του 1ου ΕΠΑΛ Ορεστιάδος για την μεγαλειώδη πρόκριση στο Final-4 του Πανελληνίου σχολικού πρωταθλήματος Λυκείων που θα διεξαχθεί στις 27-28 Μαρτίου στην Αθήνα και να ευχηθεί καλή δύναμη στην δύσκολη αποστολή της.

3)Τη σχολική ομάδα βόλεϊ του 3ου ΓΕΛ Αλεξανδρούπολης που ως πρωταθλήτρια Αν. Μακεδονίας και Θρακης θα προσπαθήσει να επαναλάβει τις μεγάλες επιτυχίες των τελευταίων ετών με την ευχή να κατακτήσει φέτος την κορυφή της Ελλάδος.

Ο Έβρος, ο πιο ακριτικός νομός της χώρας μας, αποτελεί φυτώριο παραγωγής διακεκριμένων αθλητών και ομάδων, που κοσμούν τον Ελληνικό αθλητισμό, και απαιτεί την προσοχή και την αρωγή της Ελληνικής πολιτείας για την συνέχιση αυτής της απόλυτα επιτυχημένης προσπάθειας, η οποία δυστυχώς πραγματοποίειται με ελλειπέστατες αθλητικές υποδομές, που σε αρκετές περιπτώσεις υπολειτουργούν".
πηγη www.thrakisport.gr