Σελίδες


Πέμπτη 21 Μαρτίου 2013

Οι «Διόσκουροι» με τον αθλητικό τους πατέρα!



Οι «Διόσκουροι» με τον αθλητικό τους πατέρα!
Τον τελευταίο τους τίτλο σε επίπεδο μικρών ηλικιών χάρηκαν οι «Διόσκουροι» Ραφαήλ Κουμεντάκης και Ανέστης Δαλακούρας.
Ο τελικός των εφήβων 2012-13 τελείωσε, το μεγάλο πανηγύρι που στήθηκε μέσα στο κλειστό τελείωσε... όμως θα μείνουν χαραγμένες στην μνήμη όλων αυτές οι ευτυχισμένες στιγμές.
Λίγη ώρα μετά τους πανηγυρισμούς ο αθλητικός τους πατέρας, ο Μάκης Δημητριάδης, έτρεξε να συγχαρεί τα παιδιά του για την κατάκτηση του τρίτου συνεχόμενου τροπαίου σε επίπεδο εφήβων. 
Είχαν προηγηθεί κι άλλοι τίτλοι σε επίπεδο παίδων και πολλές ατομικές και ομαδικές διακρίσεις σε σχολικές αλλά και διεθνείς διοργανώσεις. Όλα όμως ξεκίνησαν από την Πάτρα και τον Πανελλήνιο τίτλο σε επίπεδο παμπαίδων. Από τότε ο Δημητριάδης που αναγνώρισε και ανέδειξε το ταλέντο των δυο παιδιών, τους μπόλιασε με την δίψα για διακρίσεις κι επιτυχίες. Ελπίζουμε ότι θα συνεχίσουν με τον ίδιο τρόπο να κατακτούν πρωτιές και σε επίπεδο ανδρών και να φέρουν την Αλεξανδρούπολη στην κορυφή του ελληνικού βόλλεϋ.
Ο φακός του thrakisport.gr συνέλαβε τον Μάκη Δημητριάδη αγκαλιά με τον Ανέστη Δαλακούρα και τον Ραφαήλ Κουμεντάκη, να χαίρονται την επιτυχία αυτή. Η αγάπη και οι κοινές εμπειρίες θα τους ενώνουν για πάντα!
ΠΗΓΗ www.thrakisport.gr