Σελίδες


Παρασκευή 8 Μαρτίου 2013

Ο Εθνικός κόντρα στην παράδοση στη Λαμία!


Με όπλο την παράδοση η Λαμία απέναντι στον Εθνικό

Σε έναν αγώνα που η νίκη θα μπορέσει να φέρει τον στόχο πιο κοντά και η ήττα θα ισοδυναμεί με... εφιάλτη, η Λαμία θα φιλοξενήσει τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης για την 20η αγωνιστική της Βόλεϊ Λιγκ. Οι γηπεδούχοι μετρούν τρεις συνεχόμενες ήττες και μια τέταρτη θα τους έβαζε για τα καλά στις ομάδες των πλέι άουτ. Από την άλλη, οι Εβρίτες θέλουν να ξεχάσουν την κακή εμφάνιση του Λιγκ Καπ και να πάρουν μια νίκη που θα τους εξασφαλίσει μια βαθμολογική ανάσα στη μάχη για την είσοδο στην τετράδα. Ωστόσο στο Χαλκιοπούλειο η Λαμία μετράει μόνο νίκες απέναντι στον Εθνικό.

Ο τελευταίος μήνας δεν ήταν ό,τι καλύτερο για τη Λαμία, που από εκεί που βρισκόταν στην 6η θέση, βρέθηκε να προσπαθεί να αποφύγει τα πλέι άουτ. Ωστόσο, ο Δημήτρης Ανδρεόπουλος δεν έχει παράπονο κυρίως από τους Έλληνες παίκτες του.

Ο Εθνικός παρουσιάζεται... αγνώριστος εκτός έδρας με συνέπεια να μετράσει τρεις νίκες σε εννέα αγώνες, γεγονός που ντου έχει στοιχίσει βαθμολογικά. Μάλιστα, η τελευταία νίκη ήρθε επί του Άρη στη Θεσσαλονίκη με 3-1 στις 11 Ιανουαρίου.Ο προπονητής της ομάδας Σάκης Μουστακίδης αντιμετωπίζει πρόβλημα με μικροτραυματισμό του Ραφαήλ Κουμεντάκη αλλά πιστεύει πως θα τον έχει στη διάθεση του.

Απόρθητο το «Χαλκιοπούλειο»

Στο παρελθόν έχουν γίνει 14 αναμετρήσεις μεταξύ της Λαμίας και του Εθνικού Αλεξανδρούπολης. Οι ρουμελιώτες έχουν σαφές προβάδισμα με 11 νίκες, ενώ οι Εβρίτες δεν έχει νικήσει ποτέ στο «Χαλκιοπούλειο».

πηγη www.volleynews.gr