Σελίδες


Τρίτη 19 Μαρτίου 2013

Ο 305ος τίτλος είναι μπλε και ο Εθνικός στην 6η θέση του πίνακα των συλλόγων


Ο 305ος τίτλος είναι μπλε και ο Εθνικός στην 6η θέση του πίνακα των συλλόγων

Στην 6η θέση του πίνακα των συλλόγων του volleynews.gr που έχουν κατακτήσει Πανελλήνιους και διεθνείς τίτλους στο βόλεϊ ανέβηκε ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης μετά την κατάκτηση του Πανελληνίου πρωταθλήματος Εφήβων. Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Εφήβων που πήρε ο Εθνικός είναι το 5ο του ακριτικού συλλόγου στη διοργάνωση και ο 10ος συνολικά σε όλες τις Πανελλήνιες διοργανώσεις. Η ομάδα του Έβρου ισοβαθμεί στην 6η θέση με 10 τίτλους μαζί με την ΕΑ Λάρισας, τον Άρη Νικαίας και τον Ηρακλή Κηφισιάς ενώ με έναν τίτλο περισσότερο (11 συνολικά) στην 5η θέση βρίσκεται η Ορεστιάδα.
Ο πίνακας των επιτυχιιών του volleynews.gr
Το volleynews.gr για πρώτη φορά στην ιστορία του ελληνικού βόλεϊ κατέγραψε σε έναν πίνακα όλες τις ομάδες που έχουν κατακτήσει τίτλους σε εγχώριες Πανελλήνιες διοργανώσεις και Ευρωπαϊκές. Δείτε τις 47 ομάδες που έχουν κατακτήσει τους 304 εγχώριους και ευρωπαϊκούς τίτλους και έχουν μπει στο πάνθεον των αθάνατων του ελληνικού βόλεϊ. Συνολικά από το 1936 που ο Πανελλήνιος κατέκτησε το 1ο Πανελλήνιο πρωτάθλημα ανδρών έχουν γίνει 302 Πανελλήνιες διοργανώσεις.
Υπολογίζονται οι δύο Ευρωπαϊκοί τίτλοι του Ολυμπιακού που είναι και ο μοναδικός σύλλογος που έχει κατακτήσει τίτλους στα Ευρωπαϊκά Κύπελλα.
Υπολογίζονται τα πρωταθλήματα Α΄ Εθνικής κατηγορίας Ανδρών (Α1 ανδρών ή Volleyleague και Πανελλήνια πρωταθλήματα Ανδρών), Κύπελλα Ελλάδος, League Cup, Σούπερ Καπ και Σούπερ Γκέιμ, Πανελλήνια πρωταθλήματα Εφήβων, Πανελλήνια Πρωταθλήματα Παίδων και Πανελλήνια Πρωταθλήματα Παιμπαίδων.