Σελίδες


Τρίτη 19 Μαρτίου 2013

Γιάννης Ανδρεάδης «Παρελθόν, παρόν και μέλλον» (ηχος)


«Παρελθόν, παρόν και μέλλον» (ηχος)

Ο προπονητής της ομάδας των εφήβων του Εθνικού Αλεξανδρούπολης, Γιάννης Ανδρεάδης, μετά τη λήξη του νικηφόρου ημιτελικού απέναντι στον Ολυμπιακό με 3-0, μίλησε στον Σέντρα Fm 103,3 για την ομάδα του.
Για τον ημιτελικό με τους «ερυθρόλευκους» ο κύριος Ανδρεάδης είπε: «Το σημερινό (σσ χθες) παιχνίδι κύλησε όπως ακριβώς το περίμενα, βεβαίως θα προτιμούσα με τον Ολυμπιακό να έπαιζε και ο Μενέλαος Κοκκινάκης, γιατί θα έδινε μια άλλη νότα στο παιχνίδι. Θέλαμε να είχαμε μια δυνατή κόντρα γιατί και εμείς δεν έχουμε τη δυνατότητα να παίζουμε όλοι μαζί με τα παιδιά γιατί οι υποχρεώσεις στην Α1 δεν το επιτρέπουν, παρόλα αυτά δεν παρασυρθήκαμε στο γεγονός το ότι ο Ολυμπιακός ήταν αποδυναμωμένος. Εμείς παίξαμε πάρα πολύ καλά σε όλους τους τομείς και αυτό είναι παρήγορο. Κάναμε πολύ καλή εμφάνιση. Πράγμα που θα μπορούσε να μην είχε συμβεί».

Για τον μεγάλο τελικό απέναντι στους έφηβους του Παναθηναϊκού ο Γιάννης Ανδρεάδης δήλωσε: «Το αυριανό (σσ σήμερα)  παιχνίδι είναι τελείως διαφορετικό, είναι ένας τελικός και για μας και για τον Παναθηναϊκό. Ο Παναθηναϊκός έδειξε ότι έχει πολύ καλύτερη ομάδα από τον Ολυμπιακό που αντιμετωπίσαμε σήμερα (σσ χθες), αλλά και εμείς είμαστε σε καλή κατάσταση και για αυτό θα γίνει σίγουρα ένα παιχνίδι υψηλού επιπέδου».

Για την κατάσταση στην Αλεξανδρούπολη και για τους αθλητές που έρχονται στον σύλλογο ο προπονητής της Ακριτικής ομάδας είπε: « Η φετινή πορεία της αντρικής ομάδας είναι μια συνέχεια της περσινής σεζόν όπου η ομάδα κράτησε τη δύναμή της και τη φετινή χρονιά, οπότε φάνηκε σε σχέση και με τις αντίπαλες και πιο αποδυναμωμένες ομάδες αυτό που περιμέναμε, δηλαδή να γίνει μια πολύ καλή χρονιά και αυτό φαίνεται. Η ομάδα παίζει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, δίκαια νομίζω βρίσκεται εκεί που βρίσκεται, τα νεαρά παιδιά αποκτούν περισσότερες εμπειρίες διότι παίζουν από μικρή ηλικία και το ευχάριστο είναι ότι υπάρχουν και άλλα παιδιά από πίσω που έρχονται. Όταν ξεκίνησα το 2008 ανέβηκε δειλά-δειλά ο Κουμεντάκης και μετά ο Δαλακούρας, το πρωτάθλημα που πήραμε στην Α2 βοήθησε πάρα πολύ και νομίζω ότι τώρα αυτά που σπείραμε τα θερίζουμε. Τα αθλητικά και ψηλά παιδιά δεν «γλιτώνουν» το βόλεϊ στην Αλεξανδρούπολη και αυτό είναι σημαντικό» κατέληξε λέγοντας ο Γιάννης Ανδρεάδης.

Media

πηγη www.volleynews.gr