Σελίδες


Παρασκευή 8 Μαρτίου 2013

«Πρέπει να κερδίσουμε», λέει ο Μουστακίδης


Στη Λαμία θέλουν τον κόσμο κοντά τους, «πρέπει να κερδίσουμε», λέει ο Μουστακίδης

Την βοήθεια του κόσμου της Λαμίας ζήτησαν τόσο ο Γιώργος Σφενδυλάκης, όσο και ο Μχάλης Χριστοφορίδης σε δηλώσεις τους για το παιχνίδι απέναντι στον Εθνκικό Αλεξανδρούπολης. Από την πλευρά του, ο Σάκης Μουστακίδης θέλει οπωσδήποτε νίκη στο Χαλκιοπούλειο.

Ο κεντρικός της Λαμίας Γιώργος Σφενδυλάκης δήλωσε στο Star Κεντρικής Ελλάδας: «Η ομάδα είχε διακοπή δύο εβδομάδων. Αυτό μας έκανε καλό γιατί κάναμε καλή προετοιμασία. Θέλουμε πολύ τη νίκη γιατί ερχόμαστε από τρεις ήττες. Θέλουμε να μπούμε μέσα στην 8αδα και πιστεύω πως με την βοήθεια του κόσμου θα τα καταφέρουμε».

Ο έτερος κεντρικός της Λαμίας Μιχάλης Χριστοφορίδης τόνισε στο Star Κεντρικής Ελλάδας: «Θα είναι δύσκολο παιχνίδι. Θα πρέπει να προσέξουμε πολύ και να μπούμε δυνατά. Ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης έχει πολύ καλή ομάδα. Θέλουμε τον κόσμο κοντά μας αλλά ειδικά σε αυτό το ματς τον θέλουμε ακόμα πιο κοντά μας και θα είναι ένα ακόμα κίνητρο για να πάρουμε τη νίκη».

Ο Σάκης Μουστακίδης δήλωσε για τον αγώνα: «Αφήνουμε πίσω μας το Λιγκ Καπ. Είναι ένα κρίσιμο ματς, το πρέπει να κερδίσουμε. Αν θέλουμε να μπούμε στην 4αδα πρέπει να πάρουμε νίκες με τη Λαμία στον αγώνα με τον Παμβοχαϊκό στην Αλεξανδρούπολη. Περιμένουμε ένα δύσκολο παιχνίδι και περιμένω από τους παίκτες μου να δώσουν ότι μπορούν».

ΠΗΓΗ www.volleynews.gr