Σελίδες


Τρίτη 15 Ιανουαρίου 2013

Σούπερ ντέρμπι σήμερα στο Τσάμπιονς Λιγκ (video)


Σούπερ ντέρμπι αύριο στο Τσάμπιονς Λιγκ (video)

 Με ένα πραγματικά σπουδαίο αγώνα θα ανοίξει η αυλαία του πρώτου γύρου των "12" στα πλέι οφς του Τσάμπιονς Λιγκ, μεταξύ της Ντιναμό Μόσχας και της Τρεντίνο.

Η ομάδα του Μίταρ Τζούριτς προέρχεται από την πρώτη της ήττα στο ιταλικό πρωτάθλημα το περασμένο Σαββάτο ενώ η Διναμό δεν βρίσκεται πολύ καλά βαθμολογικά στην Ρωσία καθώς εδώ και μήνες μαστίζεται από τραυματισμούς.
Μόλις δέκα μέρες πριν η Ντιναμό έχασε από την Ίσκρα Οντιντσόβο στην έδρα της 2-3 καθώς ο Καναδός Γκάβιν Σμιντ είχε κάνει μεγάλη ζημιά στην άμυνα τους με 31 πόντους. Το μόνο θετικό που βγήκε από εκείνον τον αγώνα ήταν η επιστροφή στην αγωνιστική δράση του Πολωνού Μπάρτοζ Κούρεκ που ήταν τρεις μήνες εκτός λόγω τραυματισμού αλλά παρόλα αυτά δε μπορούσε να αποδώσει τα αναμενόμενα. Είναι χαρακτηριστικό ότι η Ντιναμό δεν έχει ακόμα καταφέρει να συμπληρώσει μια καλή εξάδα εξαιτίας των πολλών τραυματισμών αλλά ελπίζουν πως έχουν χρόνο στις 9 αγωνιστικές που μένουν να επιστρέψουν δυναμικά.
Η Ντιναμό χρειάζεται οπωσδήποτε τη νίκη στην έδρα της αύριο Τρίτη για να διατηρήσει τις ελπίδες της για να περάσει στον επόμενο γύρο. Η Τρεντίνο που είναι 4 φορές πρωταθλήτρια ομάδα στο παγκόσμιο πρωτάθλημα συλλόγων έχει προσελκύσει πολλούς οπαδούς και δημοσιογράφους στη Μόσχα και αναμένεται να είναι η αναμέτρηση με την Ντιναμό το σημαντικότερο ίσως παιχνίδι της σεζόν στη Ρωσία.
Η Τρεντίνο προπονήθηκε σήμερα κανονικά στη Μόσχα και ο Καζιίσκι έχει πολλές αναμνήσεις από τη Ντιναμό καθώς αγωνίστηκε δύο σεζόν πριν έρθει στην Τρεντίνο. Ο Στοΐτσεφ έχει αφήσει εκτός 12άδας τους Κριτιάνσκι και Βαλσέκι. Ο Χουαντορένα και ο Στορκ δεν είναι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση ωστόσο η Τρεντίνο ελπίζει να μπορέσει να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα.
Ο αγώνας θα μεταδοθεί διαδυκτιακά από το laola.tv.
Παρακάτω μπορείτε να παρακολουθήσετε video από την προπόνηση της Τρεντίνο στη Μόσχα.
Το πρόγραμμα του Τσάμπιονς Λιγκ:

Τρίτη 15/1
18.00 Ντιναμό Μόσχας - Τρεντίνο
19.00 Αρκάς Σμύρνης - Σκρα Μπελχάτοφ
20.30 Ασέκο Ρέζοβια Ρέζοβ - Ματσεράτα
18.00 Λιουμπλιάνα - Κούνεο

Τετάρτη 16/1
19.30 Μπερλίν - Ζενίτ Καζάν
20.30 Ζάκσα Κόζλε - Νόλικο Μαασέικ
πηγη www.greekvolley.com

Video