Σελίδες


Παρασκευή 25 Ιανουαρίου 2013

Η ομάδα βόλεϊ του Εθνικού στο Ειδικό Σχολείο Αλεξ/πολης


Στιγμές συγκίνησης και χαράς ένιωσαν οι άνθρωποι του Εθνικού σήμερα το πρωί κατά την επίσκεψή τους στο Ειδικό Σχολείο της Αλεξανδρούπολης. Δυο παίκτες της ανδρικής ομάδας, ο Κώστας Δαλακούρας με τον Κώστα Βλαχόπουλο, συνοδευόμενοι από τον ταμία του συλλόγου Σταύρο Τζωίδη και τη γραμματέα του ΤΑΑ Βάγια Παπακωνσταντίνου βρέθηκαν στο χώρο του σχολείου, για να προσκαλέσουν τους μαθητές να παρακολουθήσουν το αυριανό αγώνα με τον Ηρακλή.

Ο Διευθυντής του σχολείου Αθανάσιος Δημαράς, μίλησε για την προσπάθεια που καταβάλλουν όλοι οι εκπαιδευτικοί του σχολείου για να μπορούν αυτά τα παιδιά να χαμογελούν, να ονειρεύονται και να ελπίζουν. Οι παίκτες του Εθνικού χάρισαν δυο μπάλες του volley με τις υπογραφές όλων των παικτών, φωτογραφήθηκαν και χόρεψαν αγκαλιασμένοι με τα παιδιά.

Ο ταμίας του συλλόγου μετέφερε τις ευχές του προέδρου του ΤΑΑ ΕΘΝΙΚΟΣ Γιάννη Τζίμα τονίζοντας, πως οι άνθρωποι του Εθνικού αγωνίζονται μέσα και έξω από τα γήπεδα, δίνοντας βαρύτητα παρά τις δυσκολίες της εποχής, στο κοινωνικό πρόσωπο του συλλόγου.

Στο τέλος, οι μαθητές χάρισαν στους ανθρώπους του Εθνικού πήλινο έργο, κατασκευασμένο από τους ίδιους στα εργαστήρια τους.
πηγη alexpolisonline.blogspot.com