Σελίδες


Δευτέρα 28 Ιανουαρίου 2013

Tα παιδιά του Ειδικού Σχολείου Αλεξ/πολης κοντά στον Εθνικό Αλεξανδρούπολης


Tα παιδιά στον πάγκο του Εθνικού Αλεξανδρούπολης
Aλεξανδρούπολη. Του Γιώργου Πανταζίδη:
 Κοντά στο βόλεϊ και την ομάδα του Εθνικού βρέθηκαν για δυο ημέρες μαθητές του Ειδικού Σχολείου Αλεξανδρούπολης. Χάρη στην πρωτοβουλία των ανθρώπων του ιστορικού τμήματος του συλλόγου του Έβρου, τα παιδιά έζησαν στιγμές χαράς και συγκίνησης που θα τους μείνουν χαραγμένες και όπως φάνηκε, πρόκειται να γίνουν φανατικοί φίλοι της ομάδας από εδώ και πέρα.
Αρκετά παιδιά που φοιτούν στο Ειδικό Σχολείο με τους συνοδούς τους, βρέθηκαν στο κλειστό γυμναστήριο και από ειδικό χώρο παρακολούθησαν τον αγώνα του Εθνικού με τον Ηρακλή. Χειροκρότησαν και χάρηκαν με τη νίκη των Εβριτών, στο τέλος συνεχάρησαν τους αθλητές, ενώ πριν την έναρξη του αγώνα, το τεχνικό τιμ και οι παίκτες του Εθνικού πρόσφεραν αναμνηστικά δωράκια στα παιδιά, με τον κόσμο που βρέθηκε στο γήπεδο να προσφέρει απλόχερα, ένα ζεστό χειροκρότημα.
Μια ημέρα νωρίτερα, την Παρασκευή, δυο παίκτες της ανδρικής ομάδας, ο Κώστας Δαλακούρας με τον Κώστα Βλαχόπουλο, συνοδευόμενοι από τον ταμία του συλλόγου Σταύρο Τζωίδη και τη γραμματέα του ΤΑΑ Βάγια Παπακωνσταντίνου βρέθηκαν στο χώρο του σχολείου, για να προσκαλέσουν τους μαθητές να παρακολουθήσουν τον αγώνα με τον Ηρακλή.
Ο Διευθυντής του σχολείου Σάκης Δημαράς, μίλησε για την προσπάθεια που καταβάλλουν όλοι οι εκπαιδευτικοί του σχολείου για να μπορούν αυτά τα παιδιά να χαμογελούν, να ονειρεύονται και να ελπίζουν. Οι παίκτες του Εθνικού χάρισαν δυο μπάλες του βόλεϊ με τις υπογραφές όλων των παικτών, φωτογραφήθηκαν και χόρεψαν αγκαλιασμένοι με τα παιδιά.
Ο ταμίας του συλλόγου μετέφερε τις ευχές του προέδρου του ΤΑΑ Εθνικός Γιάννη Τζίμα τονίζοντας, πως οι άνθρωποι του Εθνικού αγωνίζονται μέσα και έξω από τα γήπεδα, δίνοντας βαρύτητα παρά τις δυσκολίες της εποχής, στο κοινωνικό πρόσωπο του συλλόγου. Στο τέλος, οι μαθητές χάρισαν στους ανθρώπους του Εθνικού πήλινο έργο, κατασκευασμένο από τους ίδιους στα εργαστήρια τους.

Πηγή: thrakisport.gr