Σελίδες


Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2013

ΕΘΝΙΚΟΣ - ΑΙΓΙΝΙΟ, ΕΝΑΣ ΑΚΟΜΗ ΑΓΩΝΑΣ ΜΕ ΓΕΜΑΤΟ ΓΗΠΕΔΟ!!!


Ξεκίνησαν με καθυστέρηση, τελείωσαν με παράπονα (φωτό)
Mε μία ώρα καθυστέρηση ξεκίνησε ο αγώνας μεταξύ του Εθνικού Αλεξανδρουπολης και της Νίκης Αιγινίου προκαλώντας εκνευρισμό στις δύο ομάδες. Οι παίκτες έμεναν για πολύ ακινητοποιημένοι στο κρύο με κίνδυνο να τραυματιστούν. Η καθυστέρηση οφείλονταν διότι από το μεσημέρι καθυστέρησαν να φτάσουν στο γήπεδο διαιτητές για αγώνα χάντμπολ και στη συνέχεια έγινε ο αγώνας της Νίκης Αλεξανδρούπολης με την ΕΑ Λάρισας που είχε ανατροπές και επεισοδιακό φινάλε με αποτέλεσμα να υπάρξει νέα καθυστέρηση. Αλλα και μετά τον αγώνα για την 14η αγωνιστική της Βόλεϊ Λιγκ Εθνικός και Νίκη είχαν παράπονα για τη διαιτησία των Ιωαννίδη, Μπαντιανίδη. Οι περισσότερες αμφισβητούμενες φάσεις έγιναν στο 3ο σετ όπου ο Εθνικός προηγήθηκε 19-14 αλλά η Νίκη πλησίασε στον πόντο (21-20).
Μάλιστα κάποια στιγμή ο προπονητής της Νίκης Αιγινίου Θανάσης Στράντζαλης βγήκε εκτός εαυτού στο 3ο σετ, ενώ κάτι ανάλλογο έγινε και με τους γηπεδούχους που πιστεύουν πως 2ο σετ χάθηκε από τα σφυρίγματα της διαιτησίας.
Στο 4ο σετ ο Εθνικός προηγήθηκε 19-15 και ενώ είχε προηγηθεί ένταση από απόφαση του Ιωαννίδη που άλλαξε υπόδειξη αρχικά υπέρ τουτ Εθνικού. Έντονα παράπονα προκάλεσε υπέρβαση που δόθηκε στον Σιδηρόπουλο απο τον πρώτο διαιτητή Ιωαννίδη. Η Νίκη μείωσε σε 21-20 και με μπλοκ του Ποτολίδη ισοφάρισε 21-21. Ο Παπαζογλου με πρώτο χρόνο έβαλε τον Εθνικό μπροστά 22-21. Ο Ντάμποβιτς χρεώθηκε με «πιαστή» κάνοντας το σκορ 23-21 προκαλώντας εκ νέου τις διαμαρτυρίες των γηπεδούχων. Ο Μακλάχλιν μείωσε σε 23-22, ο Αναστασιάδη έχασε το σερβίς (δεν πέρασε η μπάλα το φιλέ) και ο αγώνας τελείωσε με άσσο του Ράιτς.
Σε κάθε περίπτωση το κλειστό της ακριτικής πόλης ήταν κατάμεστο από φίλους του βόλεϊ, ενώ εντύπωση προκάλεσε το γεγονός ότι η Νίκη το πρωί του Σαββάτου έκανε προπόνηση στο Αιγίνιο και ταξίδεψε οδικώς αυθημερόν στην Αλεξανδρούπολη. Με την καθυστέρηση που υπήρξε και λόγω της έναρξης του αγώνα οι παίκτης της Νίκης επιβαρύνθηκαν περισσότερο και ίσως η κούραση να έπαιξε σημαντικό ρόλο στην απόδοση τους.
ΠΗΓΗ www.volleynews.gr
Δείτε περιγραφή και συνθέσεις - ΕΔΩ

alex-pano2.jpgalex-niki2.jpgalex-niki5.jpgalex-niki-moust-pantaz.jpgalex-pano3.jpgalex2.jpgalex-niki4.jpgalex-niki3.jpgalex-niki7.jpgalex-niki6.jpgalex-niki1.jpg