Σελίδες


Σάββατο 5 Ιανουαρίου 2013

Mάριος Γκιούρδας: «με την αναβολή όλων των παιχνιδιών δεν θα γύριζε πίσω ο Νίκος, αλλά θα έδειχνε το άθλημα ότι ξέρει να τιμά τους ανθρώπους του».


Mάριος Γκιούρδας: «Είναι άδικο»
O Mάριος Γκιούρδας έκανε δίδυμο με τον Νίκο Σαμαρά στην Εθνική για πολλά χρόνια και φυσικά είναι συντετριμμένος.
Όπως μας είπε: «Τα λόγια είναι πλέον πολυτέλεια. Ότι και να πούμε είναι λίγο, αλλά δεν μπορούμε να μην σταθούμε στην αδικία της ζωής. Ήταν ένα παιδί που πέρασε δύσκολα παιδικά χρόνια, βασανίστηκε και πάνω που πήγε να κάνει μια νέα αρχή, κόπηκε το νήμα της ζωής του. Εκτός από συμπαίκτες, ήμασταν και φίλοι εκτός γηπέδων και κάναμε οικογενειακή παρέα.

Πιστεύω ότι έπρεπε να αναβληθούν όλοι οι αγώνες. Τα έξοδα που επικαλούνται είναι φτηνές δικαιολογίες. Απλά αυτοί που τα λένε δεν ξέρουν την ιστορία του ελληνικού βόλει. Και με την αναβολή δεν θα γύριζε πίσω ο Νίκος, αλλά θα έδειχνε το άθλημα ότι ξέρει να τιμά τους ανθρώπους του».
Ο Γκιούρδας υπήρξε συμπαίκτης με τον Σαμαρά μόνο στον Μίλωνα τη σεζόν 2011-12 όπου η ομάδα της Νέας Σμύρνης ανέβηκε στην Βόλεϊ Λιγκ.

Τσάρτερ από την Αλεξανδρούπολη

    Τσάρτερ από την Αλεξανδρούπολη

Τη Δευτέρα θα γίνει η νεκροψία του Νίκου Σαμαρά
  στο Λαικό Νοσοκομείο και ήδη στην Ορεστιάδα και την Αλεξανδρούπολη, κίνησαν τις διαδικασίες για τη ναύλωση τσάρτερ, προκειμένου να παραστούν στην κηδεία  στη Λήμνο.

πηγη www.volleynews.gr