Σελίδες


Δευτέρα 21 Ιανουαρίου 2013

Η Ορεστιάδα νίκησε Αίαντα σε βαρύ κλίμα συγκίνησης για «Σαμ»


 Νίκησε Αίαντα σε βαρύ κλίμα συγκίνησης για «Σαμ» (φωτο)

Σε βαρύ κλήμα όπως αναμενόταν εξ αρχής στο κλειστό γυμναστήριο της Ορεστιάδας οι πράσινοι κατάφεραν να πάρουν τη νίκη με 3-1 απέναντι στην ομάδα του Αίαντα.

Σε ένα παιχνίδι που δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας η Ορεστιάδα ξεκίνησε μουδιασμένα όπως και οι φιλοξενούμενοι, ωστόσο οι παίκτες του Παναγιώτη Τσιακμάκη κατάφεραν να παίξουν όσο χρειαζόταν για να πάρουν το πρώτο σετ με 25-21, στο δεύτερο σετ οι παίκτες του Αίαντα έδειξαν ότι ήταν σε καλή μέρα και ευτύχησαν να το κατακτήσουν με 26-28. Στο τρίτο σετ οι πράσινοι βελτιώθηκαν και το κατέκτησαν με 25-21 ενώ στο τέταρτο και τελευταίο όπως αποδείχθηκε σετ φάνηκε η διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων κατακτώντας το ο Αθλητικός Όμιλος Ορεστιάδας με το ευρύ 25-11.

Να πούμε ότι η συγκίνηση σε όλους μέσα στο γήπεδο ήταν εμφανής και κορυφώθηκε μετά το τέλος του αγώνα όταν σβήσανε τα φώτα και προβλήθηκε μουσικό αφιέρωμα στη μνήμη του Νίκου Σαμαρά.


Η Διοίκηση του Αθλητικού ομίλου τιμώντας τον Νίκο Σαμαρά διαμόρφωσε το κλειστό γυμναστήριο όπως θα άξιζε στον καλύτερο έλληνα βολεϊμπολίστα.

Τα σετ: 25-21,26-28,25-21,25-11        

ΟΡΕΣΤΙΑΔΑ (Τσιακμάκης): Κεμανετζής, Αρχοντίδης, Κουλαξίδης, Βλασακίδης, Γραμματικόπουλος, Καψαλιάρης / Κωνσταντινίδης (λ)

ΑΙΑΣ ΕΥΟΣΜΟΥ (Κουτουνίδης): Σκαρλατίδης, Καβαδάς, Ιωακειμίδης, Καψιμάλης, Βαφέας, Σακελαρίδης / Κνάπεκ (λ)
πηγη www.volleynews.gr 
sam12.jpggizanis-samaras.jpgsam10.jpgsam09.jpgsamaras14.jpgsam11.jpg