Σελίδες


Πέμπτη 31 Ιανουαρίου 2013

Αποκλεισμός αλλά με κέρδη για τον Εθνικό ...



Ηττημένος επιστρέφει από την Πυλαία και τον ΠΑΟΚ για μια ακόμη φορά ο Εθνικός, αυτή τη φορά για τον θεσμό του κυπέλλου. Η ομάδα της Αλεξανδρούπολης έχασε με 3-1 σετ από τον ΠΑΟΚ και ο "δικέφαλος" ήταν αυτός που διατήρησε την παράδοση που τον θέλει να μην χάνει από τους Εβρίτες στο «Παλατάκι» οπότε και εξασφάλισε την πρόκριση τους στην προημιτελική φάση του θεσμού.
Ωστόσο αυτό που θα πρέπει να σημειωθεί είναι το γεγονός ότι ο προπονητής του Εθνικού Σάκης Μουστακίδης μοίρασε το χρόνο συμμετοχής σε όλους τους παίκτες του και μάλιστα επέλεξε να δώσει ανάσες σε βασικά του στελέχη, αφού ακολουθεί για το πρωτάθλημα το κομβικής σημασίας παιχνίδι στη Σύρο κόντρα στον Φοίνικα. 

Παιχνίδι που στην Αλεξανδρούπολη δίνουν μεγάλο βάρος. Έτσι, βασικός πασαδόρος ξεκίνησε και αγωνίστηκε σε όλο τον αγώνα ο Κώστας Βλαχόπουλος (με τον Σιδηρόπουλο να βλέπει το παιχνίδι από το πάγκο), όπως και ο Βασίλης Κυριακίδης αντί του Κόβατς, με τον Δημήτρη Γραμματικάκη να είναι ακόμη τραυματίας.Οι Εβρίτες έτσι και ξεκούρασαν βασικά στελέχη αλλά και έδωσαν την ευκαιρία σε νεότερα παιδιά να αγωνιστούν και να κερδίσουν εμπειρίες...
πηγη anti-typos.blogspot.com