Σελίδες


Τρίτη 15 Ιανουαρίου 2013

ΕΘΝΙΚΟΣ-ΠΑΟ : για την τρίτη θέση ο Εθνικός, για την παραμονή το τριφύλλι!!


Τρίτη θέση οι Εβρίτες, παραμονή το τριφύλλι
Η 12η αγωνιστική της Βόλεϊ Λιγκ ολοκληρώνεται την Τετάρτη (16/1, 19:00) στην Αλεξανδρούπολη με τον τοπικό Εθνικό να φιλοξενεί τον Παναθηναϊκό, σε ένα ματς που είχε αναβληθεί από την διοργανώτρια αρχή λόγω του ξαφνικού θανάτου του Νίκου Σαμαρά.

Οι γηπεδούχοι μετά το διπλό στη Μίκρα επί του Άρη ισοβαθμούν στην τρίτη θέση της βαθμολογίας (με 22 βαθμούς) με τους «κίτρινους», αλλά και τον ΠΑΟΚ και θέλουν τη νίκη για να ξεφύγουν από τις άλλες ομάδας, αλλά και για να μείνουν ζωντανοί στο κυνήγι της δεύετρης θέσης. Εκεί βρίσκεται με 27 βαθμούς ο Παμβοχαϊκός. Αγωνιστικά προβλήματα για τον Σάκη Μουστακίδη δεν υπάρχουν.
 Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται σε δύσκολη θέση, αφού είναι προτελευταίος στη βαθμολογία με οκτώ βαθμούς, έναντι τρεις του Μίλωνα και απέχει επτά βαθμούς από τον 10ο Ηρακλή, χρειάζεται θετικό αποτέλεσμα γιατί βλέπει τα πράγματα να δυσκολεύουν όσον αφορά στην παραμονή του. Ο Στέλιος Καζαζης δεν υπολογίζει εδώ και μερικές μέρες τον Βινίσιους Ραγκουζόνι που βρίσκεται σε συζητήσεις με το σύλλογο λόγω οικονομικών διαφορών και έχει θέσει τον εαυτό του εκτός ομάδας. Οι πράσινοι κρατούν την καλή εικόνα στο 2ο σετ του αγώνα με τον Φοίνικα Σύρου στη Γλύφαδα, αλλά αυτή τη φορά θέλουν να την συνδυάσουν με βαθμό ή βαθμούς.
  Το πρωί της Τετάρτης (16/1, 19.00) το τριφύλλι θα βρίσκεται στην Αλεξανδρούπολη για δεύτερη φορά, αυτή τη φορά αεροπορικώς με έξοδα της διοργανώτριας αρχής, αφού η αναμέτρηση είχε αναβληθεί λόγω της απώλειας του Νίκου Σαμαρά. Η αποστολή θα επιστρέψει την Πέμπτη το πρωί στην Αθήνα.
 Ο Δημήτρης Μανιόπουλος μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου δήλωσε: «Δεν έχουμε την πολυτέλεια επιλογής παιχνιδιών, κυνηγάμε όλα τα παιχνίδια με στόχο να πάρουμε ό,τι περισσότερο μπορούμε. Είναι δύσκολη έδρα και συνήθως ο Εθνικός αγωνίζεται καλύτερα εντός έδρας. Εμείς προπονούμαστε, βελτιωνόμαστε και πρέπει να μαζέψουμε από κάθε ματς πολύτιμους βαθμούς».
 
Διαιτητές: Ιωάννης Αμασιάδης/Αδαμάντιος Τζεπκινλής

πηγη www.volleynews.gr