Σελίδες


Δευτέρα 7 Ιανουαρίου 2013

Το τελευταίο αντίο του ''ΑΕΤΟΥ'' του Εβρίτικου Βόλεϊ...


Όλοι ήταν εκεί... (video)

Δευτέρα 7 Ιανουαρίου 2013.
Το τσάρτερ για την Λήμνο, την τελευταία κατοικία του ΝΙΚΟΥ ΣΑΜΑΡΑ, ξεκίνησε από την Αθήνα με ήλιο, στάση στην Αλεξανδρούπολη για να πάρει τον κόσμο της Βόρειας Ελλάδας, η μέρα ηλιόλουστη, όμως όταν έφτασε στην Λήμνο η φύση άλλαξε πρόσωπο, μια δυνατή βροχή ξέσπασε, η φύση έκλαιγε όπως όλοι στο νησί αυτή τη μέρα. Η μόνη στιγμή που σταμάτησε να βρέχει ήταν η στιγμή της ταφής, ο Θεός φρόντισε να γίνει η τελετή με σεβασμό και κατάνυξη για τον αγαπημένο του Έλληνα Βολεϊμπολίστα.

 Όλοι ήταν εκεί συγγενείς, φίλοι, συμπαίκτες, απλός κόσμος, στο τελευταίο αντίο στο Νίκο Σαμαρά.
Όλες οι γενιές  του ελληνικού βόλει βρέθηκαν στο νησί του Βορείου Αιγαίου.Οι συμπαίκτες του στην Ορεστιάδα, Τσακιρόπουλος, Μοσχοφίδης, Παπάζογλου, Κεμανετζής, Βλασακίδης, Γραμματικόπουλος, Μποζίδης, Αντωνιάδης, Καρδαμανίδης αλλά και οι Σιδηρόπουλος, Πανούσος, Γκιούρδας, Κράβαρικ, Χατζηαντωνίου, Μέλκας, Γραμματικάκης, Θολιώτης, Αρχοντούδης, Μουστακίδης, Δημητριάδης, Τεκτονίδης, Χρηστουηλίας, Μαρίνος, Κασαμπαλής, Καβαρατζής, Δήμητσας, Tασιούλης, Ζακυνθηνός, Kελεπούρης, Ιωακειμίδης, Τερζής, Σαλούστρου, Κίτσου, Ρουσάκης, Φλαούνας, Κεχράς, Κατσανεβάκης, Μηνούδης, Μαυρικίδης, Πεταλωτής, Καρράς, Γκιτζιάνης, Καρρλας, Τσιρτσίδης, Γιάμαλης, Τζήμας, Φλερτούρης, ο πρόεδρος τη ΕΟΠΕ Μαυρομάτης, η γγΑ Κούλα Γιαννακίδου, τα μέλη του ΔΣ της ΕΟΠΕ, Χατζηπαναγιώτου, Λάγιου, Σιδέρης και πολλοί φίλοι του.
  
Ο συμπαίκτης του στην Ορεστιάδα Νίκος Κεμανετζής είπε " Νίκο ήρθαμε. Ήρθαμε κοντά σε σένα που μας έδωσες έμπνευση και κίνητρο να παίξουμε βόλεϊ.  Όλη η Ελλάδα από τη Θράκη ως την Κρήτη πενθεί για σένα".
Οι αθλήτριες της γυναικείας ομάδας του Λήμνος Sports Club ανέφεραν: "Σ' ευχαριστούμε για όλα όσα έχει κάνει... Τα κορίτσια σου".
Ο εκπρόσωπος της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης Σταύρος Καβαρατζής είπε: " Νίκο, Σαμ, αετέ μας. Ήσουν γέννημα  της θρακικής γης και θέλουμε να  τον προσέχετε  εδώ στη Λήμνο που τον αφήνουμε. Ο Θεός ήθελε να κάνει ομάδα και διάλεξε το καλύτερο "τεσσάρι"
Ο εκπρόσωπος της ΕΣΑΠ Γιώργος Λεονταρίτης κατέληξε: "Τιμή και δόξα στον Νίκο Σαμαρά, τον παίκτη που συγκινούσε και συγκλόνιζε σε όλα τα γήπεδα του κόσμου"
Στεφάνια έστειλαν στον Αγιο Παντελεήμονα Ανδρωνίου Μύρινας Λήμνου, ο Δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης( Ο Σαμαράς ήταν σύμβουλος αθλητισμού), ο Ολυμπιακός, η ΑΕΚ, ο Παναθηναικος, ο Ενιαίος Φορέας Θύρα-13, η Ορεστιάδα, ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης, ο Γαλαξίας, ο Ηφαιστός  και τοπικοί σύλλογοι.

VIDEO  ΑΠΟ ΤΟ VOLLEYNEWS.GR

Media