Σελίδες


Σάββατο 26 Ιανουαρίου 2013

Ε.Ο.Σταυρούπολης-Νίκη Αλεξ/πολης 3-0



Προσπάθησε για το καλύτερο η Νίκη στη Θεσσαλονίκη, επί του πρωτοπόρου ΕΟΣ στη Σταυρούπολη αλλά μόνο στο πρώτο σετ μπόρεσε και κατέβαλε αντίσταση. Για την 12η αγωνιστική του 3ου ομίλου της Α2 γυναικών η ομάδα της Αλεξανδρούπολης ηττήθηκε για τρίτη συνεχή αγωνιστική, αυτή τη φορά με 3-0 από έναν ανώτερο και φαβορί για άνοδο στην Α1 αντίπαλο.
Τα κορίτσια του Γιώργου Τεκτονίδη, παρά την ταλαιπωρία της μετακίνησης υπό άσχημες συνθήκες, δημιούργησαν αρκετά προβλήματα στο ξεκίνημα του αγώνα και λίγο έλειψαν να μπουν μπροστά στον αγώνα, αλλά λύγισαν στο τέλος και στις λεπτομέρειες από την ομάδα της Σταυρούπολης. Από εκεί και πέρα όμως, δεν κατάφεραν να βάλουν δύσκολα στους πρωτοπόρους.
 Αξίζει να θυμίσουμε ότι η Νίκη στερήθηκε των υπηρεσιών δυο πολύτιμων και βασικών αθλητριών της, αφού Εύα Νικολαίδου και Βάσω Καράμπαλη, είναι εκτός αγωνιστικής δράσης λόγω τραυματισμών.


ΕΟ Σταυρούπολης - ΓΣΓ Νίκη, 3-0 (25-23, 25-16, 25-17)
ΕΟ Σταυρούπολης (Σολκίδης): Μπούκα, Δημητριάδου, Κοκκινίδου, Καλούδη, Καλτουρμίδου, Αργυροπούλου, Ιωαννίδου (λ), Ελευθεριάδου, Μητσάνη, Παππά, Παπαβασιλείου.
Νίκη Αλεξανδρούπολης (Τεκτονίδης): Λαμπροπούλου, Καλογεροπούλου, Λαμπρίδου, Κεπεσίδου, Σιρδάρη, Νατσίδου, Λυμπεροπούλου (λ), Κολοσέντα, Κεραμάρη, Δεδούση, Τσιογκίδου.
πηγη www.thrakisport.gr