Σελίδες


Κυριακή 10 Απριλίου 2011

VOLLEYLEAGUE: ΟΙ ΤΕΛΙΚΟΙ


Ο Θρύλος έκανε πάρτι με τον ΠΑΟ  όπως και ο Ηρακλής μέσα στο παλατάκι και πλέον θα αντιμετωπίσει τον Ηρακλή στους τελικούς που θα ξεκινήσουν στις 27 Απριλίου με στόχο την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Α1 βόλεϊ ανδρών.

Ο Ηρακλής είναι αυτός που θα έχει το πλεονέκτημα έδρας  και δείχνει να διανύει περίοδο φόρμας αλλά ο Θρύλος δεν μασάει και το έχει αποδείξει αφού τον έχει νικήσει ήδη μία φορά στη Θεσσαλονίκη και άλλη μία στην Ορεστιάδα στον τελικό του Κυπέλλου. Οι δύο πρώτοι αγώνες θα γίνουν στις 27 και 29 Απριλίου στη Μίκρα και στη συνέχεια η σειρά θα μεταφερθεί στο Ρέντη.

Φέτος Ολυμπιακός και Ηρακλής έχουν συναντηθεί τρεις φορές με τον Θρύλο να μετράει δύο νίκες. Μία στη Μίκρα και μία στον τελικό κυπέλλου στην Ορεστιάδα, ενώ ο Ηρακλής είχε επικρατήσει στο Ρέντη. Το αναλυτικό πρόγραμμα των τελικών θα οριστικοποιηθεί έπειτα από συνεννόηση με το συνδρομητικό κανάλι.
Βέβαια οι 17 μέρες που μεσολαβούν (λόγω Εθνικής Παίδων και Κοκκινάκη) σε συνδιασμό με τις γιορτές του Πάσχα  είναι πάρα πολλές και πρόσθετος πονοκέφαλος για τους προπονητές καθώς σήμερα η αγωνιστική κατάσταση των παικτών βρίσκεται στο ζενίθ και είναι τελείως αγνωστο πως θα παρουσιαστούν στις 27 του μήνα  καθώς θα προέρχονται και απο διακοπές εκτός αν κάνουν Ανάσταση και ψήσουν και το αρνί στο γήπεδο .....
www.liberovolley11.blogspot.com