Σελίδες


Δευτέρα 11 Απριλίου 2011

ΝΕΑ ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΤΩΝ 6 ΕΒΡΙΤΩΝ



Νέα νίκη για τους Παίδες κόντρα στην Ισπανία (φωτογραφίες)


Σε πολύ ικανοποιητικούς ρυθμούς κυλά το τελευταίο στάδιο προετοιμασία της Εθνικής Παίδων εν όψει του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος που ξεκινάει την Πέμπτη στην Τουρκία (14-25 Απριλίου).  

Μετά τις δύο νίκες επί της Βουλγαρίας, το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα επικράτησε τη Δευτέρα με 3-2 (25-13, 14-25, 21-25, 25-21, 16-14) κόντρα στην Ισπανία, σε αγώνα που έγινε στο Νέο κλειστό της Ορεστιάδας, παρουσία περίπου 150 φιλάθλων.


Το επόμενο τεστ για την γαλανόλευκη είναι προγραμματισμένο για την Τρίτη (16:00) και πάλι κόντρα στους «φούριας ρόχας».

Ο Ομοσπονδιακός τεχνικός, Μάκης Δημητριάδης, είχε ως βοηθό του τον Νίκο Μπουτσουρή, ο οποίος θα ακολουθήσει την ομάδα και στην τελική φάση της Τουρκίας.

Από τη διοίκηση της Ε.Ο.ΠΕ., το «παρών» έδωσαν το μέλος του Δ.Σ., Αθηνόδωρος Χατζηπαναγιώτου και ο γενικός αρχηγός της ομάδας, Κώστας Δούλιας.

Ο κ. Δημητριάδης αυτή τη φορά είχε στη διάθεσή του και τον Μενέλαο Κοκκινάκη του Ολυμπιακού και χρησιμοποίησε όλους τους παίκτες που είχε στη διάθεσή του, δηλαδή τους:

Δαλακούρα Ανέστη 6π, Κουμεντάκη Ραφαήλ 17π, Κωνσταντινίδη Δημήτριος(L 56%), Χατζόπουλος Δημήτριο (Μ.Γ.Σ. Εθνικός Αλεξ/πολης), Σκαρλατίδη Ιωάννη (Α.Ο. Ορεστιάδος), Τζιουμάκα Γεώργιο 9π, Χριστόφα Νικόλαο 5π(Γ.Σ. Ηρακλής), Στίγγα Κάσανδρο 10π(ΜΓΣ Απόλλων Καλαμαριάς), Λιόντα Μιχαήλ 3π(Α.Σ. Πανερυθραϊκός), Ζήση Δημήτριο,(L70%) Μάντζιο Φίλιππο (Α.Ο. Πρέβεζας), Μαδούρα Ιωάννη 2π(Α.Σ. Κόροιβος) και Πρωτοψάλτη Αθανάσιο 1π(Ανόρθωση Κύπρου).

ΠΗΓΗ : www.volleyball.gr