Σελίδες


Κυριακή 24 Απριλίου 2011

Ο "ΗΜΙΘΕΟΣ" ΚΑΙ ΤΑ …ΚΟΥΡΕΛΙΑ



Οι τελικοί βόλεϊ μεταξύ των Ολυμπιακού και Ηρακλή είναι προ των πυλών και ο Στέφανος Λεμονίδης καταγράφει τα δεδομένα που αφορούν τους δύο μονομάχους.
Πλησιάζουν οι τελικοί βόλεϊ Ηρακλής-Ολυμπιακός και τα δεδομένα έχουν αλλάξει από την τελευταία φορά που συναντήθηκαν στην Ορεστιάδα, με νικητή τον Ολυμπιακό.
1. Έχει την ασφάλεια της έδρας, αφού θα παίξει τα δυο πρώτα ματς στη Μίκρα και το τρίτο στο άδειο Ρέντη. Ακόμη δηλαδή κι αν στραβώσει ένα από τα δυο παιχνίδια, μπορεί να επανορθώσει στο τρίτο.

2. Υπάρχει σύμπνοια παικτών-προπονητών-διοίκησης-κόσμου και όλοι θέλουν όσο τίποτα άλλο τον τίτλο.

Ο Ολυμπιακός:

1.     Δεν έχει τη βοήθεια της διοίκησης, αφού και στην τελευταία απολογία για τα επεισόδια του αγώνα με τον Παναθηναικό δεν πήγε δικηγόρος υπεράσπισης επειδή  δεν υπήρχαν 280 ευρώ!
2.     Δεν θα έχει τη βοήθεια του κόσμου του, αφού θα βρεθεί  στις εξέδρες μόνο στο τέταρτο παιχνίδι, που μπορεί όμως να μη χρειαστεί.

Από εκεί και πέρα ο Ολυμπιακός έχει αποδείξει ότι αρέσκεται στα δύσκολα και στον τίτλο του αουτσάιντερ, αφού κέρδισε το Κύπελλο μπροστά σε 1000  Ηρακλειδείς και νίκησε τον Ηρακλή στη Μίκρα με 3-0.

Ο Ηρακλής έχει πρόβλημα με τον λίμπερο Μπαμπαλιούτα και δεν γνωρίζουμε αν θα το ξεπεράσει.

Το άγχος είναι στην πλευρά του Ηρακλή αφού πρέπει να κερδίσει το πρωτάθλημα, ενώ τα «μωρά» του Καλμαζίδη ήδη έχουν ξεπεράσει τις προσδοκίες όλων. Ότι περισσότερο θα είναι επιπλέον κέρδος.

Πολλά θα κριθούν στο πρώτο ματς, όπου οι δυο ομάδες δεν θα έχουν ρυθμό και μπορεί να δούμε τελείως διαφορετική ομάδα από αυτή των τελευταίων αγωνιστικών.

Η ουσία είναι ότι στους τελικούς θα συγκρουσθεί ο … ημίθεος και τα κουρέλια, κι απομένει πλέον να διαπιστώσουμε αν "τα κουρέλια τραγουδούν ακόμα…"

πηγή:sport24.gr