Σελίδες


Τετάρτη 13 Απριλίου 2011

Παραιτήθηκαν Παρασκευόπουλος και Γκάγκαλης!

ΡΑΓΔΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΟ BEACH VOLLEY

Παραιτήθηκαν Παρασκευόπουλος και Γκάγκαλης!
Την παραίτηση τους υπέβαλλαν στον Αχιλλέα Μαυρομάτη τα δύο έμπειρα στελέχη του beach volley Αλέκος Παρασκευόπουλος και Γιώργος Γκάγκαλης με πολυετή και επιτυχημένη θητεία στην ΕΟΠΕ από τα τέλη της δεκαετίας του ’90 όταν τους ανέθεσε την ευθύνη του αθλήματος ο Θανάσης Μπελιγράτης!
Σύμφωνα με πληροφορίες η ουσία της παραίτησης ήταν η διαφωνία τους στα θέματα της πολιτικής στο beach volley αλλά είναι σιγουρο ότι σχετίζεται και με τα όσα αρνητικά αναφέρονται για το beach volley από την νέα διοίκηση (κλειστό άθλημα κλπ) αλλά και την αναφορά στην εργασιακή τους σχέση από τον αντιπροέδρο της ΕΟΠΕ κ. Ψαρουδάκη στην πρόσφατη γενικη συνέλευση.
Οπως και να έχει, φαίνεται ότι αλλάζει σελίδα στο beach volley μετά από πολλά χρόνια, και αναμένονται με ενδιαφέρον οι κινήσεις της διοίκησης Μαυρομάτη για το συγκεκριμμένο άθλημα, αλλά και η αντίδραση των χορηγών και των φορέων που στηρίζουν το beach volley τα τελευταία χρόνια.
Τα δύο στελέχη δεν θέλησαν να κάνουν καμμία δήλωση, προβάλλοντας ότι η εργασιακή τους ιδιότητα δεν συνάδει με τον δημόσιο σχολιασμό διοικητικών θεμάτων και ζητώντας οι προσωπικές τους υποθέσεις να μείνουν εκτος παραγοντικών αντιπαραθέσεων.

Πηγή: volleynews.gr