Σελίδες


Πέμπτη 28 Απριλίου 2011

ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΣΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ BEACH VOLLEY


Ο «Πάπα» και τα 215 γήπεδα

Ο ΘΑΝΑΣΗΣ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΣΤΟ ΡΙΜΙΝΙ ΤΗΣ ΙΤΑΛΙΑΣ

Ο «Πάπα» και τα 215 γήπεδα
Τα μεγάλα τουρνουά χρειάζονται πάντα τέτοια στήριξη από τους «μεγάλους» του είδους. Από ένα τέτοιο τουρνουά δεν μπορούσε να λείπει αφού πρώτα πήρε την ειδική πρόσκληση ο συμπατριώτης μας καθηγητής του αθλητικού ινστιτούτου του Πανεπιστημίου της Κολωνίας Θανάσης Παπαγεωργίου...
Ο «Πάπα» -όπως χαϊδευτικά τον αποκαλούν οι πάντες στο παγκόσμιο βόλεϊ, θα προσφέρει τις υπηρεσίες του σε ένα μεγάλο τουρνουά που γίνεται στο Ριτσιόνε του Ρίμινι της Ιταλίας με επίπεδο, αριθμούς αλλά και μεγέθη που δεν φτάνουν στα Ελληνικά επίπεδα.
Το Ριτσιόνε είναι μια κοσμοπολίτικη περιοχή στο Ρίμινι της Ιταλίας . Εκεί κάθε χρόνο με αφορμή το Πάσχα των καθολικών συρρέουν οικογένειες από την Γερμανία την Αυστρία την Γαλλία αλλά και άλλες χώρες της Ευρώπης και διοργανώνεται ένα τουρνουά ανάπτυξης αλλά και εκμάθησης του μπίτς βόλεϊ, με τις οικογένειες να πληρώνουν για την εκμάθηση του αθλήματος στα παιδιά τους από εξειδικευμένους προπονητές του αθλήματος που βρίσκονται εκεί από όλο τον κόσμο.
Το τουρνουά θα διεξαχθεί σε 215 γήπεδα μπίτς βόλεϊ.
-Και θα πάρουν μέρος σε αυτό πάνω από 1500 αθλητές .
Το τουρνουά αυτό είναι το μεγαλύτερο στην Ευρώπη και είναι το 14ο κάμπ που γίνεται συνεχόμενο μια βδομάδα μετά το Πάσχα των Καθολικών
Για τον λόγο αυτό ο Θανάσης Παπαγεωργίου βρίσκεται δω και αρκετές μέρες στο Ριτσιόνε καθώς υπάρχει προπονητικό πρόγραμμα εκμάθησης ξεχωριστά για κάθε Κατηγορία.
Μπορεί να πει κανείς πώς ο Θανάσης Παπαγεωργίου είναι δικαιωματικά ο «πρέσβης» του Δωδεκανησιακού και του Ελληνικού βόλεϊ στις μεγάλες διοργανώσεις ανά την Ευρώπη και τον κόσμο.
www.volleynews.gr