Σελίδες


Δευτέρα 18 Απριλίου 2011

ΤΟ ''ΜΠΑΛΟΝΙ'' ΣΤΗΝ ΑΓΚΥΡΑ


Η εθνική ομάδα των παίδων, που βρίσκεται στην Άγκυρα για το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα παίζει και προπονείται στο υπερσύγχρονο συγκρότημα της Τουρκικής Ομοσπονδίας του Βόλλεϋ, το περίφημο ''BASKENT' (που δεν σημαίνει μπάσκετ αλλά πρωτεύουσα πόλη).


Η προπόνηση του Σαββάτου προγραμματισμένα διεξήχθη σε ένα απο τα βοηθητικά κλειστά γήπεδα του συγκροτήματος το ''BEACH VOLLEYBALL HALL''. Το όνομα παραξένεψε την ελληνική αποστολή αλλά  η έκπληξη που ένιωσαν τα μέλη της, όταν αντίκρυσαν το γήπεδο, ήταν ακόμη μεγαλύτερη.



Το ''BEACH VOLLEYBALL HALL'' είναι ένα κλειστό γυμναστήριο ''ΜΠΑΛΟΝΙ'' που βρίσκεται ακριβώς δίπλα στο μεγαλοπρεπές κλείστο (το οποίο εκτός των άλλων διαθέτει πολυτελές ξενοδοχείο με τα δωμάτια του να βλέπουν τον αγωνιστικό χώρο).

Το Μπαλόνι γυμναστήριο εξυπηρετεί τις ανάγκες του Beach volley για την Τουρκική ομοσπονδία αλλά μπορεί μπορεί εύκολα να μετατραπεί σε ένα εξαιρετικό κλειστό σάλας(όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες) ενώ διαθέτει αποδυτήρια και κερκίδες.


Η ΛΕΣΧΗ ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ  έχει προτείνει επανελλημένως την κατασκευή παρόμοιου προπονητηρίου ''Μπαλόνι'' και μετά απο τις συναντήσεις πού πραγματοποίησε πρόσφατα με την δημοτική αρχή της πόλης αυτό δείχνει να αντιμετωπίζεται με θετικό τρόπο.