Σελίδες


Τετάρτη 6 Απριλίου 2011

ΕΘΝΙΚΗ ΠΑΙΔΩΝ



Νίκη στο τάι μπρέικ για την Εθνική Παίδων κόντρα στη Βουλγαρία


Φιλική νίκη με 3-2 σετ πέτυχε η Εθνική Παίδων απέναντι στην αντίστοιχη ομάδα της Βουλγαρίας στο Νέο κλειστό της Ορεστιάδας, στο πρώτο από τα τρία φιλικά στο πλαίσιο προετοιμασίας της γαλανόλευκης για τα τελικά του Euro στην Τουρκία (14-25 Απριλίου).  

Η Εθνική βρέθηκε να χάνει με 2-0 από τους Βουλγάρους, αλλά η συνέχεια της ανήκε και έφτασε στη μεγάλη ανατροπή στο τάι μπρέικ. Τα σετ: 23-25, 21-25, 25-22, 25-21, 18-16.

Το παιχνίδι έγινε υπό την παρουσία του προέδρου της Βουλγαρικής ομοσπονδίας, Ντάντσο Λαζάροφ, ενώ από την πλευρά της Ε.Ο.ΠΕ., το «παρών» έδωσαν το μέλος του Δ.Σ., Αθηνόδωρος Χατζηπαναγιώτου και ο γενικός αρχηγός, Κώστας Δούλιας. Παράλληλα, στο γήπεδο βρέθηκαν και πολλά μέλη της διοίκησης του Α.Ο. Ορεστιάδας, αλλά και αρκετοί μαθητές που δημιούργησαν «κερκίδα».

Τα επόμενα φιλικά με την Εθνική Βουλγαρίας είναι προγραμματισμένα για την Πέμπτη στις 16:00 και την Παρασκευή στις 15:00. Επίσης στις 11, 12 και 13 του μήνα, η Ελλάδα θα δώσει ακόμα τρία φιλικά παιχνίδια με την Εθνική Παίδων της Ισπανίας. Όλοι οι αγώνες θα διεξαχθούν στο Νέο Κλειστό Ορεστιάδας.

Ο Ομοσπονδιακός Προπονητής Μάκης Δημητριάδης δεν είχε στη διάθεση του
μόνο τον Μενέλαο Κοκκινάκη του Ολυμπιακού, ενώ χρησιμοποίησε και τους: Δαλακούρα Ανέστη, Κουμεντάκη Ραφαήλ, Κωνσταντινίδη Δημήτριος, Χατζόπουλος Δημήτριο (Μ.Γ.Σ. Εθνικός Αλεξ/πολης), Σκαρλατίδη Ιωάννη (Α.Ο. Ορεστιάδος), Τζιουμάκα Γεώργιο, Χριστόφα Νικόλαο (Γ.Σ. Ηρακλής), Στίγγα Κάσανδρο (ΜΓΣ Απόλλων Καλαμαριάς), Λιόντα Μιχαήλ (Α.Σ. Πανερυθραϊκός), Ζήση Δημήτριο, Μάντζιο Φίλιππο (Α.Ο. Πρέβεζας), Μαδούρα Ιωάννη (Α.Σ. Κόροιβος) και Πρωτοψάλτη Αθανάσιο (Ανόρθωση Κύπρου).


ΠΗΓΗ www.volleyball.gr