Σελίδες


Δευτέρα 4 Απριλίου 2011

ΕΘΝΙΚΗ ΓΥΝΑΙΚΩΝ-ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ Ο ΦΛΩΡΟΣ


Φλώρος με 9-7!

Φλώρος με 9-7!

ΠΟΙΟΙ ΨΗΦΙΣΑΝ «ΚΑΤΑ» ΚΑΙ ΤΙ ΕΙΠΩΘΗΚΕ ΣΤΟ ΔΣ ΤΗΣ ΕΟΠΕ


Ο Τάκης Φλώρος θα είναι όπως αναμενόταν προπονητής στην Εθνική γυναικών και στην Εθνική νεανίδων με...
3 «όχι» (Στουραίτης, Χρυσοχόου, Σύλλας) , 4 «λευκά» και 9 "ναι". Απουσίαζαν οι Μανωλόπουλος, Κυριάκου, Πέτκος, Χατζηπαναγιώτου, Λάγιου και λευκό ψήφισαν οι Σιδέρης, Βαλσαμής,
Η  πρόσληψη Φλώρου χαρακτηρίσθηκε από σύμβουλο ως  ΠΡΟΕΙΛΗΜΜΕΝΗ ΑΠΟΦΑΣΗ, προιόν εγκληματικής αδιαφορίας ή επιτηδευμένης αμέλειας της επιτροπής εθνικών ομάδων για αναζήτηση εναλλακτικών λύσεων,χτίσιμο το μέλλοντος με ...υλικά του παρελθόντος και τελείωσε  με την απίθανη ατάκα-ερωτημα: "αν ελληνική μουσική δεν είναι μόνον το...μπουζούκι,γιατί μοναδική επιλογή για το μέλλον του γυναικείου βόλει να είναι επί μονίμου βάσεως ο Τάκης Φλώρος!"

Υπεραμύνθηκε της πρόσληψης ξένου τεχνικού (πρότεινε 5) προκειμένου , επιτέλους , να δημιουργηθεί μία σχολή στο γυναικείο βόλει από ανθρώπους που ξέρουν το αντικείμενο, αφού οι έλληνες προπονητές  βρίσκονται 30 χρόνια πίσω. Αυτή την  άποψή στήριξε και ο Γεν.Γραμματέας Παναγιώτης  Σιδέρης.

Υπήρξε όμως  οργισμένη αντίδραση από Μαυρομάτη, Ρέρα, Μανωλόπουλο και Ψαρουδάκη . Ο τελευταίος  είπε ότι ο Ιταλός  Κιαπίνι  θα στοίχιζε το λιγότερο 100.000 ευρώ το χρόνο, ενώ άλλος σύμβουλος χαρακτήρισε τον υποψηφιο Σέρβο Παβλίσεβιτς ως φυγόδικο και αλκοολικό!

Πρόσθεσε μάλιστα οτι ο Φλώρος συμφώνησε να μείνει με τα λεφτά που θα επαιρνε στις νεάνιδες, ενώ  ο Μαυρομάτης τον διέψευσε, λέγοντας ότι είναι ξεφτίλα να προπονεί τις γυναίκες με τα 1200 ευρώ και πρέπει να του δώσουμε και κάτι παραπάνω!
Η ατάκα που έγραψε ήταν συμβούλου του ΔΣ που είπε: "μα είναι δυνατόν να κάνει κουμάντο στο βόλει γυναικών ο Ρέρας που τον μοναδικό προπονητή που γνώρισε από κοντά είναι ο Ντζαφέρης. Κι αυτός στη μοναδική ομάδα που δούλεψε είναι η Κερατέα".
πηγη :www.volleynews.gr