Σελίδες


Πέμπτη 28 Απριλίου 2011

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΕΣΑΠ-ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ


Προτάσεις για την «επόμενη μέρα»


Προτάσεις για την «επόμενη μέρα»
Πραγματοποιήθηκε σήμερα στο ΕΑΚ Μίκρας της Θεσσαλονίκης, η δεύτερη συνάντηση της ΕΣΑΠ και προπονητών...
Στην συνάντηση μετείχαν, απο πλευράς ΕΣΑΠ, ο Πρόεδρος της κ. Π. Ταρνατόρος, το μέλος του ΔΣ και πρόεδρος της Επιτροπής Πρωταθλήματος κ. Κ. Θεοδωρίδης και τα μέλη του ΔΣ της Ενωσης κ.κ. Γ. Μανωλόπουλος και Α. Δημητριάδης. Στην συνάντηση, μετείχαν ακόμα, ο Ομοσπονδιακός Προπονητής κ. Α.Λεώνης, ο Πρόεδρος του ΣΕΠΠΕ κ. Κ. Χαριτωνίδης και οι Προπονητές κ. Φ. Μπρούκς (Ηρακλής), Γ. Μέλκας, Α. Γιαμακίδης (ΠΑΟΚ), Γ. Οικονομιδής (ΑΡΗΣ Μαρμούρης ΑΕ), Γ. Ανδρεάδης (Εθνικός Αλεξανδρούπολης),Χ. Πάτρας (Απόλλων Κ.) και Γ. Περσιανλής (Επίκουρος).
Στην συνάντηση, συζητήθηκαν θέματα που έχουν σχέση με το σύστημα διεξαγωγής της Volleyleague ΟΠΑΠ, την ανάπτυξη του βόλεϊ και προπονητικά θέματα, ενω έγινε και εκτενής συζήτηση και ανταλλαγή απόψεων για όλα τα άλλα θέματα που αφορούν το Πρωτάθλημα και τα μέλη της ΕΣΑΠ (αγωνιστικά, οικονομικά, θεσμικά κ.α.).
Από πλευράς ΕΣΑΠ, ο Προέδρός της κ. Π. Ταρνατόρος, ευχαρίστησε θερμά τους συμμετέχοντες για την συμμετοχή τους και τόνισε οτι, οι συναντήσεις με όλους τους φορείς που εμπλέκονται με την Volleyleague ΟΠΑΠ (αθλητές, προπονητές, διαιτητές, Σωματεία), θα συνεχιστούν το επόμενο διάστημα, με απώτερο σκοπό τον σχεδιασμό της "επόμενης μέρας".
πηγή www.volleynews.gr