Σελίδες


Παρασκευή 8 Απριλίου 2011

Volley League


Μετά τις επικές τους νίκες, Ολυμπιακός και Ηρακλής ετοιμάζονται για το δεύτερο παιχνίδι που θα κρίνει εάν θα αναμετρηθούν μεταξύ τους στους τελικούς ή θα έχουμε μια παράταση και ίσως ανατροπή των γεγονότων.
Για να γίνει κάτι τέτοιο, «κυανόλευκοι» και «ερυθρόλευκοι»θα πρέπει να «σπάσουν» τις έδρες των ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκού αντίστοιχα ώστε να κάνουν το 2-0 και να βρεθούν στον τελικό.

Πιο συγκεκριμένα, στο ντέρμπι αιωνίων ο Παναθηναϊκός θέλει να δώσει τις δικές του απαντήσεις καθώς δεν έχει σημειώσει ακόμα νίκη σε πέντε παιχνίδια με αντίπαλο τον Ολυμπιακό.

Πέρα από το γόητρο, επιζητά την επιστροφή του στην διεκδίκηση του τίτλου, επιδιώκοντας να εκμεταλλευτεί την έδρα του.

Από την άλλη, ο Ολυμπιακός πάει στην Γλυφάδα με την ψυχολογία στα ύψη αφού για πολλοστή φορά φέτος καταφέρνει να γυρίσει εις βάρος του παιχνίδι και τελικώς να παίρνει την νίκη!

Στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης, τώρα, ο ΠΑΟΚ θα υποδεχτεί τον Ηρακλή, με σκοπό να «πάρει εκδίκηση¨για τον τρόπο που έχασε την Τετάρτη από τον «Γηραίο» αλλά οι παίκτες του Φρέντι Μπρουκς ξέρουν πολύ καλά ότι με νίκη θα βρεθούν κατευθείαν στους τελικούς του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά το αυριανό πρόγραμμα:


Γλυφάδας, 17.00 (Novasports 3), Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός (Ράπτης, Γεωργιάδης, παρατηρητής διαιτησίας: Γεωργόπουλος)

ΠΑΟΚ, 19.30 (Novasports 3), ΠΑΟΚ - Ηρακλής (Γεροθόδωρος, Θεμελής, παρατηρητής διαιτησίας: Αντωνούλης)

*Συνοψίζουμε ότι: Ήρακλής και Ολυμπιακός προηγούνται με 1-0 στις νίκες και εφόσον κερδίσουν αύριο προκρίνονται στον τελικό. Σε περίπτωση που ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός ισοφαρίσουν τη σειρά σε 1-1, θα ακολουθήσει και τρίτο παιχνίδι το οποίο θα διεξαχθεί την Τετάρτη 13 Απριλίου.
πηγη www.liberovolley11.blogspot.com