Σελίδες


Τρίτη 26 Απριλίου 2011

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗ



Γκάφα ολκής, που εκθέτει την χώρα και την εξωτερική της πολιτική,  αποτελεί η συμμετοχή της Ελλάδας στο Kids Festival των Τούρκων.
Μια τυχαία περιήγηση στο διαδίκτυο δυστυχώς θα αποδειχτεί κόλαφος για αυτούς που έλαβαν τόσο ανεύθυνα και τόσο πρόχειρα  την απόφαση της συμμετοχής στην συγκεκριμένη εκδήλωση, που υπηρετεί τα σχέδια της τουρκικής προπαγάνδας.
Εκεί θα διαπιστώσουμε ότι προσβάλλεται βάναυσα  η ελληνική ιστορία.
Στείλαμε τα παιδιά στην αγκαλιά του τούρκικου προπαγανδιστικού μηχανισμού, που τόσο καλά δουλεύει…στοχεύοντας στον επηρεασμό της παγκόσμιας νεολαίας.
Η ιστορία θυμίζει τα περί «… συνωστισμού στο λιμάνι της Σμύρνης το 1922…», αφού η 23η Απριλίου είναι η επίσημα από τον Κεμάλ Ατατούρκ ορισμένη ημέρα εθνικής γιορτής για τους Τούρκους με τίτλο Παιδί και Εθνική Ανεξαρτησία.
«…Είμαι περήφανος που είμαι Τούρκος» αναφέρει μεταξύ άλλων προπαγανδιστικών συνημάτων, κείμενο προβολής των εκδηλώσεων.
Πυρήνας  προετοιμασίας των εκδηλώσεων οι κοινές παρουσιάσεις-ανά τον κόσμο- τουρκογενών χωρών, όπως Τουρκία, Τουρμενιστάν, Αζερμπαϊτζάν Ουζμπεκιστάν,Βοσνία-Ερζεγοβίνη.
Απίστευτη ελαφρότητα εκ μέρους της Ε.Ο.ΠΕ., η απόφαση για συμμετοχή, που δυστυχώς θίγει την εικόνα και  την έτσι κι αλλιώς πληγωμένη διαπραγματευτική θέση του ελληνικού βόλεϊ.
Δυστυχώς η αλαζονεία, η έπαρση και η θρασύτητα όταν συνδυάζονται με ανεπάρκεια οδηγούν  σε εγκλήματα.

ΥΣ.
Είναι δυνατόν να μην  έχει διερευνήσει κανείς το νόημα και το περιεχόμενο των εκδηλώσεων αυτών;
«Τζάμπα» οι σχέσεις μας στην Βαλκανική Ένωση…
«Τζάμπα» τόσα ταξίδια από την εποχή Μπελιγράτη στο εξωτερικό…