Σελίδες


Τρίτη 26 Απριλίου 2011

Eπιστρέφουν με πούλμαν


ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΟΥ KIDS FESTIVAL

Eπιστρέφουν με πούλμαν
Στην Κωνσταντινούπολη βρίσκονται αυτή την ώρα  τα κορίτσια  που πήραν μέρος στο Κids festival, επιστρέφουν με πούλμαν  και όπως μας είπε η αρχηγός αποστολής Μπούλα Τουρσούγκα
«ρωτήσαμε επανειλημμένως ποιες ομάδες θα πάρουν μέρος και δεν μας απαντούσαν. Όταν φτάσαμε στην Άγκυρα είδαμε στο πρόγραμμα ότι παίρνει μέρος και η Κύπρος. Ψάξαμε να βρούμε κάποιον από τον αποστολή τους, κάποιο γνωστό και δεν τα καταφέραμε. Αργότερα διαπιστώσαμε ότι δεν υπήρχαν παιδιά από την Κύπρο, αλλά από το ψευδοκράτος. Αποφασίσαμε να παίξουμε το πρώτο ματς για να επιβεβαιώσουμε την παρουσία τους, κι όταν ήμασταν σίγουροι κάναμε θέμα. Ήταν όμως κατηγορηματικοί και δεν δεχόταν κουβέντα. Μας είπαν «κάντε ότι θέλετε, αυτοί δεν φεύγουν. Η φιλοξενία ήταν πολύ καλή, αλλά δεν μπορούσαμε να μείνουμε μαζί με τους Τουρκοκύπριους»
Στέλεχος της ΓΓΑ, δήλωσε άγνοια για την παρουσία ελληνικής ομάδας στην Άγκυρα και όπως τόνισε την πληροφορήθηκαν μετά το θέμα που προέκυψε με τους Τουρκοκύπριους. Η ΕΟΠΕ διαβεβαιώνει ότι δεν ενημέρωσαν τη ΓΓΑ γιατί δεν ήταν αποστολή Εθνικής, αλλά κλιμάκιο, αλλά μετά την ύπαρξη Τουρκοκυπρίων επικοινώνησαν με τον Παναγιώτη Μπιτσαξή που έδωσε τις κατευθύνσεις.
Το λεωφορείο έχει προορισμό την Ορεστιάδα, από εκεί τα κορίτσια από την Αθήνα θα επιστρέψουν αεροπορικώς από την Αλεξανδρούπολη και τα υπόλοιπα οδικώς στη Θεσσαλονίκη.
πηγη www.volleynews.gr