Σελίδες


Κυριακή 9 Νοεμβρίου 2014

Τμήμα Βόλεϊ ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΛΕΞ/ΠΟΛΗΣ : Συγκεντρώσαμε Τρόφιμα και Είδη Παιδικής Υγιεινής για τα Παιδικά Χωριά SOS – Η προσπάθεια συνεχίζεται!

Μεγάλη ανταπόκριση από τον κόσμο του Εθνικού


Ο κόσμος της ομάδας βόλλεϋ του  Εθνικού ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα της ομάδας μας και έτσι ερχόμενος στο Κλειστό Γυμναστήριο Αλεξανδρούπολης για το παιχνίδι μας με τον Άρη Θεσσαλονίκης, έφερνε μαζί του τρόφιμα και είδη παιδικής υγιεινής, τα οποία συγκεντρώθηκαν και παραδόθηκαν στα Παιδικά Χωριά SOS!
Ταυτόχρονα ανταποκρίθηκαν πολλοί και από τους χορηγούς της ομάδας μας, όπως φαίνεται και στην επισυναπτόμενη φωτογραφία, στην οποία η κ. Σερκελίδου και ο κ. Κατεργάρης (Ορθοπεδικά Σερκελίδου) παραδίδουν τρόφιμα στην Πρόεδρο της Δημοτικής Κοινότητας Αλεξανδρούπολης κ. Όλγα Βρετοπούλου.
Τους ευχαριστούμε όλους πολύ!
Η προσπάθεια όμως συνεχίζεται και όποιος επιθυμεί να συνεισφέρει μπορεί να επισκέπτεται καθημερινά (ώρες λειτουργίας καταστημάτων) τα γραφεία του Εθνικού (Πλατεία Πολυτεχνείου - Αλεξανδρούπολη - Τ: 2551028761) και να αφήνει τα τρόφιμα ή τα είδη υγιεινής, τα οποία σε συνεννόηση με την Δημοτική Κοινότητα Αλεξανδρούπολης θα παραδοθούν στα Παιδικά Χωριά SOS Αλεξανδρούπολης.
Τα είδη στα οποία υπάρχει μεγαλύτερη ανάγκη είναι:
Όσπρια, Δημητριακά, Λάδι, Μέλι, Κακάο, Αλεύρι, Αλάτι, Κονσέρβες τόνου, Τοματάκια (σάλτσες, πελτέ), Γάλα εβαπορέ, Ζάχαρη, Πουρές (σκόνη), Κονσέρβες Luncheon meat, Χυμοί. - *Σε μακαρόνια και ρύζι έχουμε καλυφθεί πλήρως από τις εταιρείες Misko και Uncle Bens