Σελίδες


Παρασκευή 14 Νοεμβρίου 2014

Νίκος Χριστόφας: «Ο κόσμος μας δίνει ώθηση και κίνητρο»

Νίκος Χριστόφας: «Ο κόσμος μας δίνει ώθηση και κίνητρο»
Ο κεντρικός του τμήματος βόλεϊ ανδρών της Αθλητικής Ένωσης Κομοτηνής μίλησε στο www.aekomotinis.gr για το παιχνίδι κόντρα στη Νίκη Αιγινίου το ερχόμενο Σάββατο (15/11) στις 18:00 στο κλειστό γυμναστήριο της Κομοτηνής.
Ο νεαρός κεντρικός των «Κιτρινόμαυρων» τόνισε πως παρά τις δυσκολίες που έχει η αναμέτρηση κόντρα στη Νίκη, αυτός και οι συμπαίχτες του θα δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό για την νίκη:
«Προερχόμαστε από μία σημαντική εκτός έδρας νίκη κόντρα στον Αίαντα. Η ομάδα μπορεί να είναι νεοφώτιστη και άπειρη, καθώς τα περισσότερα παιδιά δεν έχουν ξαναπαίξει σε αυτήν την κατηγορία, ωστόσο δίνουμε τον καλύτερο μας εαυτό σε κάθε παιχνίδι και αυτό βγαίνει στο γήπεδο. Στην έδρας μας, με την βοήθεια του κόσμου αποκτάμε άλλη δυναμική και είμαι σίγουρος ότι το Σάββατο το κλειστό γυμναστήριο θα γεμίσει και θα μας δώσει ένα μεγάλο κίνητρο. Η Νίκη είναι μία πλήρης ομάδα και θεωρείται δίκαια ως ένα από τα φαβορί για την άνοδο, ωστόσο εμείς θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό για να έρθει η νίκη, η οποία θα μας δώσει την δεύτερη θέση στον βαθμολογικό πίνακα. Άλλωστε το γεγονός πως δεν έχουμε ήττα εντός έδρας ήττα οφείλεται στην στήριξη του κόσμου!»
πηγη www.thrakisport.gr