Σελίδες


Κυριακή 9 Νοεμβρίου 2014

Με 4 Εβρίτες(Μποζίδης, Στοϊλούδης, Μούχλιας, Ηλίας) ο Ηρακλής πέρασε σαν σίφουνας από την Αλεξανδρούπολη.

Γαλάζιος σίφουνας και στην Αλεξανδρούπολη
Την ήττα γνώρισε η ΓΕ Αλεξανδρούπολης στο Κλειστό «Μ. Παρασκευόπουλος» από τον πρωτοπόρο Ηρακλή με 0-3 σετ. 
Ο Ηρακλής των 4 Εβριτών πέρασε σαν σίφουνας μέσα από την Αλεξανδρούπολη, επιβεβαιώνοντας τον τίτλο του απόλυτου φαβορί για την άνοδο στη Volleyleague.

Στο 1ο σετ οι «κυανόλευκοι» με όπλο το δυνατό σερβίς και το μπλοκ, δημιούργησαν μια διαφορά ασφαλείας την οποία και διατηρήσουνκαι διατηρήσουν μέχρι το τέλος του. Η μεγαλύτερη διαφορά σημειώθηκε και με την ολοκλήρωση του σετ (10 πόντοι), το οποίο ολοκληρώθηκε με 15-25.

Ίδια εικόνα είχαμε και στο 2ο σετ με τους παίκτες της ΓΕΑ να βρίσκονται από πολύ νωρίς πίσω στο σκορ με αποτέλεσμα ο Ηρακλής να πάρει το σετ εύκολα με 14-25 και να κάνει το 0-2.

Στο 3ο σετ οι «κίτρινοι» μπήκαν πιο δυνατά και σε συνδυασμό με τις αλλαγές που έκανε ο κ. Πάτρας προσπάθησαν να μειώσουν (5-8 , 7-13) κάνοντας το 14-17. Οι «κυανόλευκοι» όμως με κεκτημένη ταχύτητα πήραν το σετ με 16-25 και πανηγύρισαν την νίκη τους μπροστά στους λιγοστούς πιστούς φιλάθλους τους, που βρέθηκαν στο Κλειστό «Μ. Παρασκευόπουλος» για να τους εμψυχώσουν.

ΓΕΑ (Κρεούζης): Γατέλας, Καβαρατζής, Μπουφίδης, Ζλατιλίδης, Αμαριαννάκης, Κυριακίδης, Αρχοντούδης –λ / Φιλιππίδης, Τασάκος, Κωνσταντινίδης.

Ηρακλής (Πάτρας): Κολτσιάκης, Γάτσης, Παλέντζας, Στεφανίδης, Τσολάκος, Μποζίδης, Ρωμαλιάδης-λ / Μούχλιας, Τσιάρας, Στοϊλούδης, Ηλίας, Κατσιαφλάκας.
Πατήστε ΕΔΩ για να δείτε φωτογραφίες.....
πηγη www.thrakisport.gr