Σελίδες


Πέμπτη 20 Νοεμβρίου 2014

“Λίφτινγκ σε γριά (Κλειστό Γυμναστήριο Αλεξ/πολης) πάνω από 40 χρονών…” πριν τον θρίαμβο του Εθνικού στην Ευρώπη!!





Λίγες ώρες πριν από το αποψινό πρώτο φετινό εντός έδρας ευρωπαϊκό ματς του Εθνικού Αλεξανδρούπολης με την ελβετική ΤV Σένεβερντ για τους “32” του Challenge Cup (19.00) το κλειστό ‘Μιχάλης Παρασκευόπουλος”, έχει τα χάλια του, θυμίζει… αχούρι και
η ομάδα της Αλεξανδρούπολης κινδυνεύει με σοβαρό χρηματικό πρόστιμο.
Η ομάδα του Θανάση Μουστακίδη φοράει για πρώτα φορά φέτος εντός έδρας- και ευχόμαστε όχι και τελευταία- "τα καλά της" για να υποδεχθεί  την αντίπαλο από την Ελβετία, αλλά η εικόνα που παρουσιάζει το “σπίτι” του Εθνικού Αλεξανδρούπολης για ένα τόσο σημαντικό ευρωπαϊκό ραντεβού είναι επιεικώς αποκαρδιωτική!
Ούτε μία, ούτε δύο αλλά… επτά καμένες λάμπες, ακαταστασία, μούχλα, παρατημένα αντικείμενα, πεσμένοι σοβάδες στα αποδυτήρια, σπασμένες τουαλέτες, αποτσίγαρα και άλλες απαράδεκτες εικόνες ήταν μέρος των όσων αντίκρυσε λίγο πριν τη ρεβάνς με τους…. τελειομανείς Ελβετούς ο Έλληνας κομισάριος του αγώνα, Σταμάτης Μιχελινάκης!

Τσάμπα καίει η λάμπα…
Προβλήματα γνωστά στους αρμόδιους του Δήμου, καθώς η διοίκηση του Εθνικού τόσο σε έγγραφα που έχει αποστείλει, όσο και σε συναντήσεις που είχε με ανθρώπους του Δήμου από τον Αύγουστο, τους έχει ενημερώσει διεξοδικά για όλα τα θέματα, στα οποία μπροστά τους όμως οι υπεύθυνοι "κλείνουν τα μάτια", "κωφεύουν" ή τα φορτώνουν στο "δαίμονα της γραφειοκρατίας".

Προβλήματα, η επίλυση των οποίων δεν απαιτεί χρήματα, αλλά κυρίως ενδιαφέρον και ευαισθησία για μια ομάδα η οποία πρεσβεύει μια ολόκληρη πόλη στην Ευρώπη και με τις επιτυχίες της μέσα σε αυτή τη μουντή καθημερινότητα που ζούμε κάνει τους φίλους της να’ ναι περήφανοι και να χαμογελούν. Εκτός κι αν εκεί στην Αλεξανδρούπολη οι “άρχοντες της Πόλης” έχουν φροντίσει να παρέχουν… χίλιους άλλους λόγους στους συμπολίτες τους για να χαμογελούν, οπότε θεωρούν την προσπάθεια της ομάδας βόλεϊ του Εθνικού, ήσσονος σημασίας!

Γιατί, πέρα από το πρόβλημα των πεσμένων σοβάδων στα αποδυτήρια, που εν πολλοίς οφείλεται στην υγρασία και το κλίμα του Έβρου, δε νομίζουμε πως χρειάζονται πάνω από 5000 ευρώ, όσο δηλαδή είναι περίπου το πρόστιμο της CEV, για να αλλαχθούν οι λάμπες, να καθαριστούν οι ακαθαρσίες, να γίνουν όπου χρειάζεται κάποια… μερεμέτια  και να συμμαζευτεί κάπως το κλειστό “Μιχάλης Παρασκευόπουλος”.
Εικόνα που όταν την αντίκρυσε ο πρόεδρος του Αθλητικού Πολιτιστικού Οργανισμού Δήμου Αλεξανδρούπολης,
Σάββας Σεφεριάδης, κατά τη χθεσινή του επίσκεψη στον “τόπο του εγκλήματος’ και έδειχνε απορημένος με το όλο χάλι, που του έχουνε μεταφέρει εδώ και μήνες οι άνθρωποι του τοπικού Εθνικού.
kleisto_alexandropullis1

“Λίφτινγκ σε γριά πάνω από 40 χρονών…”
Παρόλα αυτά οι άνθρωποι της Αλεξανδρούπολης, θα προσπαθήσουν με πολλή δουλειά  μέχρι και την ύστατη ώρα του αγώνα να παρουσιάσουν το κλειστό σε μία ευπρεπή κατάσταση προκειμένου στην τελική επιθεώρηση που θα γίνονταν στις 12.30 να είχαν συμμαζέψει κάποια πράγματα για να γλυτώσουν το πρόστιμο. "Πάμε να κάνουμε λίφτινγκ σε μία γριά πάνω από 40 χρονών… Μπαίνοντας σε αυτό το γήπεδο θα πρέπει να κλειδώνουμε τα πάντα, για να  προσπαθήσουμε να αποφύγουμε το κάζο με τα πρόστιμα…” είπε μεταξύ σοβαρού και αστείου ο πρόεδρος του Εθνικού Αλεξανδρούπολης, Γιάννης Τζήμας σε δηλώσεις του σε ραδιοσταθμό της Αλεξανδρούπολης συμπληρώνοντας πως είναι “είναι επιτακτική ανάγκη να γίνει επιτέλους το σπίτι του βόλεϊ, όπως έχει εξαγγελθεί".

Με τη δύναμη του κόσμου για την πρόκριση
Αγωνιστικά τώρα, ναι υπάρχουν κι αυτά τα νέα, πριν από το ματς με την ελβετική ΤVS  η ομάδα του Θανάση Μουστακίδη δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα, έκανε μία προπόνηση-χαλάρωμα το πρωί και περιμένει το βροντερό παρών του κόσμου της για να πανηγυρίσει μαζί τους την χρυσή πρόκριση, καθώς μετά την ήττα 3-1 του α’ αγώνα, οι ακρίτες χρειάζονται νίκη με 3-0 ή 3-1 για να στείλουν το ματς στο "χρυσό" σετ.




Πηγή: http://www.gatzoli.gr/2014/11/blog-post_620.html#ixzz3JauSb0AN