Σελίδες


Τρίτη 11 Νοεμβρίου 2014

Με αγάπη από την Αλεξανδρούπολη… Με αγάπη από τον Έβρο!


Η ομάδα βόλλεϋ του Εθνικού δεν θεωρείται τυχαία ως ο «Πρεσβευτής» της Αλεξανδρούπολης και του Έβρου σε Ελλάδα και Ευρώπη!
Και αυτό, γιατί δε χάνει ευκαιρία να τους προβάλει ανά πάσα στιγμή, όχι μόνο με την συμμετοχή και τα αποτελέσματά του στο Ελληνικό & Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, αλλά και με άλλους τρόπους εξίσου αποτελεσματικούς!
Ένας από αυτούς είναι και το πρότζεκτ που ονομάζεται «Με αγάπη από την Αλεξανδρούπολη… Με αγάπη από τον Έβρο».
Είναι μία κίνηση που ο Εθνικός υιοθέτησε από πέρυσι και αφορά ένα πακέτο ενημερωτικών φυλλαδίων (Πολιτιστικού, ιστορικού και τουριστικού ενδιαφέροντος) αλλά και δειγμάτων τοπικών προϊόντων (Λάδι, τσίπουρο, τρόφιμα κτλ)! Αυτό το πακέτο δίνεται σε κάθε εντός έδρας παιχνίδι του Εθνικού και συγκεκριμένα σε όλα τα μέλη (παράγοντες, αθλητές και προπονητές) των φιλοξενούμενων ομάδων (Ελληνικές και Ευρωπαϊκές) και έχει ως σκοπό να προβάλει τον τόπο μας παντού!
Αρωγοί σε αυτή την προσπάθεια είναι ο Δήμος Αλεξανδρούπολης, η Περιφερειακή Ενότητα Έβρου, το Επιμελητήριο Έβρου, αλλά και πολλοί τοπικοί επιχειρηματίες οι οποίοι δραστηριοποιούνται σε Πανελλήνιο και Ευρωπαϊκό επίπεδο!
Τους ευχαριστούμε όλους και ελπίζουμε η προσπάθειά μας να πιάσει τόπο!
Το πακέτο μας περιλαμβάνει:
-          Τον Οδηγό Πολιτιστικών Προορισμών και Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων του Ν. Έβρου, της Περιφερειακής Ενότητας Έβρου, με τίτλο: «ΓΝΩΡΙΖΩ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ»
-          Το ενημερωτικό έντυπο του Δήμου Αλεξανδρούπολης με τίτλο «Αλεξανδρούπολη, φιλόξενη πόλη» καθώς και το αντίστοιχο ενημερωτικό έντυπο της Τ.Ι.Ε.Δ.Α (Τουριστική Ιαματική Επιχείρηση Δήμου Αλεξανδρούπολης)
-          Το ενημερωτικό dvd του Δήμου Αλεξανδρούπολης με τίτλο: «Αλεξανδρούπολη άφθαρτος τόπος… αξέχαστη εμπειρία»
-          Τον τουριστικό οδηγό της Περιφερειακής Ενότητας Έβρου
-          Τον τουριστικό οδηγό του Επιμελητηρίου Έβρου με τίτλο «Έβρος, φιλόξενος τόπος, μοναδικό ταξίδι».
-          Ενημερωτικά φυλλάδια τοπικών επιχειρήσεων, οι οποίες δραστηριοποιούνται σε Ελλάδα και Ευρώπη, όπως αυτό της Green Cola
-          Ενημερωτικά φυλλάδια προορισμών διασκέδασης, όπως αυτό του Casino Thraki
-          Προϊόντα μεταξιού από το Σουφλί.
-          Μινιατούρες με τοπικό λάδι Μάκρης και μινιατούρες τσίπουρου.

-          Δείγματα τοπικών τροφίμων Αγροτουριστικών Συνεταιρισμών.