Σελίδες


Παρασκευή 14 Νοεμβρίου 2014

Η... εξομολόγηση των Τσουκ και Κίσιτς στην τηλεόραση

Η... εξομολόγηση των Τσουκ και Κίσιτς στην τηλεόραση

Λίγα εικοσιτετράωρα πριν τα πολύ μεγάλα παιχνίδια του Εθνικού Αλεξανδρούπολης με τον Ολυμπιακό για τη Volley League και με την ελβετική Σόνενβερτ  για τον επαναληπτικό στο Challenge Cup, δύο από τα φετινά μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας, οι Μπόζινταρ Τσούκ και Ζάρκο Κίσιτς, έδωσαν την πρώτη μεγάλη τηλεοπτική συνέντευξη τους.
Οι δύο από τους τέσσερις συνολικά ξένους που αγωνίζονται φέτος στην ομάδα ανέφεραν το πόσο ωραίο είναι να ζεις σε μία πόλη όπως η Αλεξανδρούπολη δίπλα στη θάλασσα, με τον Ζάρκο μάλιστα να λέει πως του θυμίζει πολύ το μέρος που ζούσαν. Ο Τσουκ είπε πως γνώριζε πράγματα για τον Εθνικό πριν έρθει, από τον καλό του φίλο και συμπαίκτη στην Εθνική Κροατίας Ιβάν Ράιτς που έπαιζε μέχρι πέρυσι στην ομάδα, ενώ αμφότεροι τόνισαν πως μέσα στις φιλοδοξίες τους  είναι να κατακτήσουν ένα τρόπαιο με τον Εθνικό.

Επίσης, μίλησαν για το πως είναι να είσαι μακριά από το σπίτι σου, απ' τους δικούς σου ανθρώπους, με τον Τσουκ να έχει ξανά φορέσει φανέλα ομάδας έξω απ' την πατρίδα του σε αντίθεση με τον συμπαίκτη του. Οι δύο βολεϊμπολίστες, αφού απάντησαν με ειλικρίνεια και με καλή διάθεση στις ερωτήσεις ενώπιον της τηλεοπτικής κάμερας ευχαρίστησαν στα... ελληνικά (έχουν μάθει κάποια ήδη) και αμέσως μετά μπήκαν στη... δράση, σε μία από τις τελευταίες προπονήσεις ενόψει του σαββατιάτικου ντέρμπι με τους  «ερυθρόλευκους».

Η αφιερωματική συνέντευξη δόθηκε πριν την απογευματινή προπόνηση της Πέμπτης και θα μπορέσετε να την παρακολουθήσετε ολόκληρη απόψε (Παρασκευή 14/11) στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΘΡΑΚΗ ΝΕΤ, στις 9.00 το βράδυ.
www.volleynews.gr