Σελίδες


Παρασκευή 21 Νοεμβρίου 2014

Ψυχολογία και παράδοση ο Εθνικός, θέλει... δώρο ο Ελγκέτα

Ψυχολογία και παράδοση ο Εθνικός, θέλει... δώρο ο Ελγκέτα

Την ώρα που οι πανηγυρισμοί για την πρόκριση στην φάση των «32» του Τσάλεντζ Καπ τελειώνουν ο Εθνικός καλέιται να υποδεχθεί την ΑΕΚ σε αγώνα για την 5η αγωνιστική της Volleyleague (22/11, 20.00, Novasports-4, Διαιτητές: Δεληκωστίδης, Ιωαννίδης).

Μετα την ευρωπαϊκή επιτυχία του, η ομάδα του Σάκη Μουστακίδη έχει ανεβασμένη ψυχολογία αφού βλέπει ότι μπορεί να σταθεί και φέτος σε υψηλό επίπεδο. Η κούραση θα παίξει τη ρόλο της, ωστόο ο Εθνικός θέλει να επιστρέψει στις νίκες μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό αναμένοντας παράλληλα τις απώλειες που θα έχουν οι δύο πρωτοπόροι Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ.

Τα γενέθλια του Ελγκέτα

Η ΑΕΚ ταξιδεύει με πούλμαν από το πρωί της Παρασκευής για την Αλεξανδρούπολη. Όλοι οι παίκτες είναι στη διάθεση του προπονητή τους που σήμερα 21 Νοεμβρίου κλείνει τα 45 του χρόνια και περιμένει ένα δώρο από τους παίκτες του στην αυριανή αναμέτρηση.

Για το πρωτάθλημα της Volleyleague ο Εθνικός και η ΑΕΚ έχουν αναμετρηθεί 10 φορές. Η ακριτική ομάδα προηγείται στις νίκες με 8-2. Μάλιστα για το πρωτάθλημα η ΑΕΚ έχει να νικήσει τον Εθνικό στην Αλεξανδρούπολη από τις 7 Φεβρουαρίου του 1998 όταν με το παλιό σύστημα καταγραφής πόντων επικράτησε με 3-0 σετ. Το εντυπωσιακό είναι πως οι δύο νίκες της ΑΕΚ στην Αλεξανδρούπολη επί του Εθνικού για το πρωτάθλημα έχουν γίνει τις σεζόν 1996-97 και 1997-98 όταν πασαδόρος στην ΑΕΚ ήταν ο σημερινός προπονητής του Εθνικού Σάκης Μουστακίδης.

Τη σεζόν 2013-14 οι δύο ομάδες βρέθηκαν αντίπαλες 4 φορές και η ΑΕΚ σημείωσε 3 νίκες εκ των οποίων οι δύο στην Αλεξανδρούπολη αλλά για τον νοκ άουτ προημιτελικό του Κυπέλλου και τον ημιτελικό του Λιγκ Καπ.

Μουστακίδης: «Μας έχει κάνει... ζημιές η ΑΕΚ»

Αξιολογείστε το άρθρο
(0 votes)


Μουστακίδης: «Μας έχει κάνει... ζημιές η ΑΕΚ»
Η λέξη προσοχή είναι η πρώτη που ξεστομίζει ο προπονητής του Εθνικού Αλεξανδρούπολης, Σάκης Μουστακίδης, για να αποφύγει η ομάδα του το... κάζο του πρσινού Λιγκ Καπ.

«Με τον αγώνα αυτόν ολοκληρώνουμε μια δύσκολη εβδομάδα. Θέλουμε να πετύχουμε το μεγάλο μας στόχο που είναι νίκες στους εντός έδρας αγώνες. Η ΑΕΚ μπορεί να έχει προβλήματα αλλά ο αγώνας είναι τηλεοπτικός και οι παίκτες της θέλουν να βγάλουν τον εγωισμό τους στο γήπεδο. Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί. Πέρυσι η ΑΕΚ μας έκανε μεγάλες ζημιές στα νοκ άουτ μας σε Κύπελλο και Λιγκ Καπ. Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί και να μη χαλάσουμε την καλή πορεία μας».
πηγηwww.volleynews.gr