Σελίδες


Παρασκευή 14 Νοεμβρίου 2014

ΤΟ ΚΛΑΜΑ ΤΗΣ ΓΕΑ!

AYTA  που σας αναφέρω δεν είναι φανταστικά 
Συμβαίνουν που αλλού;  Στον μαγικό κόσμο του βόλεϊ .
Εχουμε μία περίπτωση ομάδας που πλήρωσε την μετακίνηση του διαιτητή ,την ΓΕΑ , που το φυσάει και δεν κρυώνει αφού σε αγώνα  που δεν  υπήρχε λόγος έστειλαν διαιτητή από την Ορεστιάδα ,αλλά και όλα τα άλλα γεγονότα όπου η ΕΟΠΕ κατά των διαιτητών έχει αναπτύξει μία σχέση μίσους.
Ενός μίσους αρρωστημένου ,μόνο άρρωστα μυαλά μπορούν να συμπεριφέρονται με τον τρόπο αυτό σε υποτιθέμενους συνεργάτες .
Η ΕΟΠΕ την  περίοδο αυτή κινείται εκδικητικά κατά των διαιτητών όπως μία γυναίκα αντιλαμβάνεται ότι την απορρίπτει ο σύζυγος της ο οποίος έχει ερωμένη .
Σαν απατημένη «σύζυγος» η ΕΟΠΕ ψάχνει να βρεί τρόπους να τιμωρήσει αυτούς που τους χρωστάει ,αφού μέχρι τώρα ο «σύζυγος»  έμενε μαζί της συμβιβαστικά  αφού  εκτός των άλλων είχε να κάνει και με μία ψεύτρα .
ΤΟ ΚΛΑΜΑ ΤΗΣ ΓΕΑ
ΧΘΕΣ στην Αλεξανδρούπολη το παιγνίδι καθυστέρησε να αρχίσει 10 ΄γιατί η γηπεδούχος ΓΕΑ δεν ήθελε να πληρώσει τα οδοιπορικά του διαιτητή από την Ορεστιάδα !!!
«Εκλαψαν» γοερά οι παράγοντες τα 60 ευρώ που έδωσαν στον διαιτητή αφού η ΚΕΔ/ΕΟΠΕ όρισε διαιτητή από την Ορεστιάδα ,ενώ υπήρχαν αξιολογημένοι διαιτητές στην Αλεξανδρούπολη για να έπαιζαν το παιγνίδι .
«Δεν μας πείραξε η ήττα από τον Ηρακλή ,αλλά τα 60 ευρώ που δώσαμε»
Το ίδιο πρόβλημα έχει και η Κομοτηνή που δεν έχει κανενα διαιτητή και αντί να βάζουν διαιτητές από την Αλεξανδρούπολη που είναι 50 χιλιόμετρα , βάζουν από την Καβάλα που είναι στα 100 
χιλιόμετρα !

ΟΙ ΨΕΥΤΕΣ 

ΚΑΛΑ όλοι ξέρουν πως αυτή η διοίκηση της ΕΟΠΕ ,ποτέ δεν πληρώνει τους διαιτητές ,τους έχει πεθάνει στο «πιστόλι» και το ψέμα πάει σύννεφο .
Κάποτε ο πρόεδρος έλεγε θα σας πληρώνω κάθε 15 μέρες και εδώ και τρία χρόνια ξέχασε πότε το είπε τελευταία φορά .
Την Πέμπτη λοιπόν στην Ευελπίδων εκδικαζόταν η αγωγή της ΟΔΒΕ κατά της ΕΟΠΕ για τα «νομοθετήματα» κατά των διαιτητών που ήθελε να περάσει η ΕΟΠΕ.
Κάποια στιγμή  ο δικηγόρος της ΕΟΠΕ Κάρμης  λέει στο δικαστήριο πως  δεν υπάρχει λόγος  συζήτησης της αγωγής γιατί  ο κανονισμός διαιτησίας έχει εγκριθεί από την γγΑ τον Ιούνιο .
Ελα όμως που η ΟΔΒΕ  διέθετε έγγραφη απάντηση της γγΑ  προς την Βουλή  καθώς απάντησε σε επερώτηση του βουλευτή Πέλλας Δάνη Τζαμτζή και έλεγε πως η γγΑ δεν έχει εγκρίνει τον  κανονισμό διαιτησίας.!!
Τόσο θράσος ;
Ψέματα και στο δικαστήριο και αν πιάσει το παραμύθι έπιασε;
Ούτε ηθικούς φραγμούς δεν έχουν ;
Το δικαστήριο δεν ανακοίνωσε την απόφαση του η οποία αναμένεται να γίνει γνωστή εντός των ημερών …..αυτή τη φορά δεν πανηγύρισαν οι ψεύτες …..

ΤΣΑΜΟΥΚΑΔΕΣ ΚΑΙ ΜΠΙΝΕΛΙΚΙΑ …
.
Αν και άρχισε η αγωνιστική περίοδος και η ΕΟΠΕ έκανε γνωστές όλες τις αποφάσεις της ,η ΕΠΕΣΘ άρχισε να …..νομοθετεί και να αποφασίζει πως απαγορεύεται οι διαιτητές να κλείνουν το φύλλο αγώνα και να φεύγουν χωρίς να κάνουν τον αγώνα αν η γηπεδούχος ομάδα δεν πληρώσει τα έξοδα διαιτησίας  !!! Μάλιστα ανέφεραν πως ο διαιτητής θα παραπέμπεται  για τιμωρία !!!
Φυσικά από την πλευρά τους οι διαιτητές δεν τα δέχθηκαν τα τερτίπια των εκ μεταγραφής παραγόντων της Θεσσαλονίκης  και  ένας από τους παράγοντες  , άρχισε τους  τσαμπουκάδες  …. «Οποιος δεν  παίξει θα φάει ξύλο» και  χρησιμοποίησε και άλλες εκφράσεις που δεν συμβαδίζουν με  τα αξιώματα που έχει στην ηγεσία του αθλήματος ,αν και αυτός είναι ακόμη ένας παράγοντας  που διέλυσε την ομάδα του . Οι άνθρωποι δεν μπορούν να διοικήσουν τις ομάδες τους και διοικούν το Ελληνικό βόλεϊ …Εκεί φθάσαμε 
ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ  ΒΕΝΖΙΝΗΣ!!!!
ΤΟ ΘΕΜΑ  της φορολόγησης των  εξόδων διαιτησίας αλλά και των οδοιπορικών ,άναψε πολλές φωτιές με τους διαιτητές να πηγαίνουν σε εργατολόγους και τους παράγοντες της ΕΠΕΣΘ να μπερδεύουν τις  ΔΟΥ αφού ούτε και οι έφοροι ήξεραν τι έπρεπε να γίνει .
Τελικά βρέθηκε η λύση για να εισπράττουν ακέραιο το ποσό οι διαιτητές να παραδίδουν στην ομάδα απόδειξη βενζινάδικου !!!!!!!!!!!! 
Το θέμα όμως της εφορίας δεν είναι τόσο απλό ,καθώς υπάρχουν και διαιτητές που είναι  άνεργοι και εάν οι Ντινοπουλο-διωνάδες τους κάνουν κρατήσεις  και καταθέσουν τα 2.30 ευρώ στην εφορία τότε χάνουν το ταμείο ανεργίας …..
Αυτοί οι σχεδιασμοί τρομάζουν τους διαιτητές με αυτούς που έχουν μπλέξει και τρέχουν να πάρουν ….χάπια !
Η ΟΜΟΒΡΟΝΤΙΑ ΤΟΥ ΚΑΠΕΤΑΝΙΟΥ 
Ο ΠΡΌΕΔΡΟΣ της ΟΔΒΕ βλέποντας αυτό το εκδικητικό μένος το μπάχαλο και την απαίτηση  από την πλευρά της ΕΟΠΕ να βγάλουν από την λίστα των αξιολογημένων διαιτητών πρόεδρο ΣΥΔΠΕ τον οποίο θεωρούν υπαίτιο για τις δύο επερωτήσεις που έγιναν στη Βουλή , «πήρε το όπλο του» και απείλησε την ΕΟΠΕ εάν δεν ηρεμίσει σ΄όλα τα επίπεδα ,τότε θα πάρει τέτοια μέτρα που θα κινδυνέψουν να διαλυθούν τα περισσότερα  σωματεία .
Ελπίζουμε να πρυτανεύσει η λογική ,γιατί μεγάλα παιδιά είναι όλοι τους  και αν δεν υπάρχουν σωματεία  τότε δεν θα υπάρχει και ΕΟΠΕ  αλλα ούτε και βόλεϊ .
ΚΑΛΑ που το θυμήθηκα  ,γιατί εμάς μας είπαν πως αποδεδειγμένα θέλουμε να διαλύσουμε το βόλεϊ .
Η ΕΠΕΣΘ κατέβαλε φόρο για τα χρήματα που εισέπραξε από τα σωματεία περίπου 10.000 ευρώ  ή  ήταν «μαύρα» τα παράβολα συμμετοχής ;
ΠΗΓΗ liberovolley11.blogspot.com