Σελίδες


Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου 2011

ΜΕ ΤΟ ΔΕΞΙ Η ΕΘΝΙΚΗ ΠΑΙΔΩΝ!

ΚΕΡΔΙΣΕ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΦΙΛΙΚΟ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ ΤΗΝ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑ 3-1

Με πλήρη επιτυχία συνεχίζει η Εθνική Παίδων το τριήμερο της προετοιμασίας της στον Έβρο, ενόψη της Τελικής φάσης του Πανευρωπαϊκού Πρωτ/τος που θα πραγματοποιηθεί 16-24/4/2011 στην Άγκυρα της Τουρκίας.
Μετά τις δύο προπονήσεις που πραγματοποίησε στο κλειστό Γυμναστήριο της Αλεξανδρούπολης, η ομάδα μετέβη στην Ορεστιάδα όπου αντιμετώπισε σε φιλικό αγώνα την τοπική ομάδα που είναι πρωτοπόρος του 3ου ομίλου της Β΄ Εθνικής.

Η φιλοξενία της ομάδας και η διάθεση να βοηθήσει στην πολύ σημαντική προσπάθεια της Εθνικής ήταν  πραγματικά εξαιρετική.
Μοναδική παραφωνία το ψύχος που επικρατούσε στο καταπληκτικό κατά τα άλλα κλειστό της Ορεστιάδας, σημείο των καιρών της οικονομικής κρίσης που βιώνει η χώρα.   


Μετά από ένα συναρπαστικό αγώνα υψηλής ποιότητας η Εθνική Παίδων επιβλήθηκε με σκορ 3-1.
Οι συνθέσεις:
Εθνική Παίδων:
 (Δημητριάδης Ι.), Κοκκινάκης Μ., Κουμεντάκης Ρ., Δαλακούρας Αν., Λιόντας Μ., Χριστόφας Ν., Τζιουμάκας Γ., Χατζόπουλος Δ., Ζήσης Δ.(L), Κωνσταντινίδης Δ.(L), Μαδούρας Γ., Σκαρλατίδης Γ., Στεφανίδης Χρ., Μάντζιος Φ. 

ΟΡΕΣΤΙΑΔΑ :
(Σταματόπουλος): Καψαλιάρης, Γραμματικόπουλος, Αρχοντίδης, Κεμανετζής, Προδρομίδης, Καρδαμανίδης / Κοκολάκης (λ).


Η Εθνική Παίδων ολοκληρώνει σήμερα Τρίτη 22/2/2011 την προετοιμασία της στην Αλεξανδρούπολη και θα αντιμετωπίσει σε φιλικό παιχνίδι τον τοπικό Εθνικό Αλεξανδρούπολης, στις 16.00΄.