Σελίδες


Παρασκευή 4 Φεβρουαρίου 2011

Α1 ΑΝΔΡΩΝ: ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΛΕΞ. - ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛ.



Βαθμοί με διπλή αξία
O Εθνικός Αλεξανδρούπολης θα υποδεχτεί αύριο τον Απόλλωνα Καλαμαριάς σε ένα από τα ντέρμπι της επιβίωσης της Βόλεϊ Λιγκ. Και οι δύο ομάδες έχουν από 12 βαθμούς και η νικήτρια ομάδα του σημερινού αγώνα θα πάρει πιθανότατα και το πλεονέκτημα σε περίπτωση ισοβαθμίας. Στον...
πρώτων αγώνα ο Εθνικός είχε προηγηθεί 2-0 σετ, αλλά ο Απόλλων είχε κάνει την ανατροπή και είχε νικήσει 3-2 σετ. Και οι δύο ομάδες είναι ετοιμοπόλεμες, χωρίς απουσίες. Η νικήτρια ομάδα θα μπορέσει να απομακρυνθεί από την επικίνδυνη ζώνη όπου βρίσκονται ο Επίκουρος και ο Πανελλήνιος.
«Δυνατοί στην έδρα μας»
Ο προπονητής του Εθνικού Γιάννης Ανδρεάδης δήλωσε: «Είναι ένα πολύ κρίσιμο παιχνίδι, ειδικά για εμάς που αγωνιζόμαστε στην έδρα μας. Είμαστε ισόβαθμοι με τον Απόλλωνα, έχουμε τους ίδιους στόχους και οι βαθμοί σ' αυτό το ματς έχουν διπλή αξία. Είμαστε σε καλή κατάσταση, στην έδρα μας είμαστε πάντα πολύ δυνατοί, αλλά πρέπει να το δείξουμε και μέσα στο γήπεδο».

«Δεν είναι τελικός»

Ο προπονητής του Απόλλωνα Χρήστος Πάτρας είπε: «Τελικός δεν είναι, αλλά σίγουρα είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι. Εμείς θα παίξουμε στην έδρα του Εθνικού για να πάρουμε βαθμό ή βαθμούς, αφού ότι κι αν έρθει είναι κέρδος και το θετικό είναι ότι η ομάδα μας παίζει καλό βόλεϊ κι αυτό μας κάνει περισσότερο αισιόδοξους».

πηγή : www.volleynews.gr