Σελίδες


Δευτέρα 14 Φεβρουαρίου 2011

Β' ΕΘΝΙΚΗ: ΜΕΝΤ - ΓΕΑ 3-1


Η ΓΕΑ έδωσε μεγάλη μάχη στη Θεσσαλονίκη με αντίπαλο την ομάδα της ΜΕΝΤ αλλά υπέκυψε με 3-1 (25-17, 25-19, 20-25, 25-21) σετ παρά την προσπάθεια που κατέβαλλε. Όμως, το τελικό σκορ δεν ήρθε τυχαία. Κάθε άλλο μάλιστα. Στο τέταρτο σετ, όταν η ομάδα της Αλεξανδρούπολης ξεκίνησε την αντεπίθεσή της και είχε το πάνω χέρι για να οδηγήσει το παιχνίδι στο τάι μπρέικ, η διαιτησία ανέλαβε πρωταγωνιστικό ρόλο.
Για αλλοίωση αποτελέσματος, κάνουν λόγο προπονητής και παίχτες της ΓΕΑ και δεν έχουν άδικο. Μετά το 3ο σετ η ομάδα του Αν. Γιαννακόπουλου βελτίωσε την απόδοσή της και κατάφερε να μειώσει το σκορ σε 2-1. Με ανεβασμένο ηθικό και πείσμα για να πάρει θετικό αποτέλεσμα μπήκαν οι παίχτες της ΓΕΑ και στο 4ο σετ όπου μέχρι την μέση ήταν σταθερά μπροστά με 3 και 4 πόντους.
Κάπου εκεί οι διαιτητές της αναμέτρησης αποφάσισαν να τελειώσουν το παιχνίδι σε βάρος της ΓΕΑ κάνοντας πραγματικά εγκληματικά λάθη. Με μια κόκκινη κάρτα (αποβολή στον Χατζή) και 3 κίτρινες έδωσαν την νίκη στην ΜΕΝΤ.
Μετά την λήξη του αγώνα υπήρξαν εντονότατες διαμαρτυρίες του προπονητή, των αθλητών και των παραγόντων της ΓΕΑ για την απαράδεκτη διαιτησία που καθόρισε το αποτέλεσμα.