Σελίδες


Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου 2011

Δυνατά τεστ της Εθνικής Παίδων



Με τις καλύτερες εντυπώσεις ολοκληρώθηκε το τριήμερο προετοιμασίας της Εθνικής Παίδων στον Έβρο. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα ξεκίνησε από την περιοχή μας την προετοιμασία του για την τελική φάση του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος που θα πραγματοποιηθεί 16-24/4/2011στην Άγκυρα της Τουρκίας και όλοι εύχονται να αποδειχθεί γούρικη. 

Το απόγευμα της Τρίτης η Εθνική Παίδων του Μάκη Δημητριάδη και των 5 Εβριτών αθλητών στη σύνθεσή της, έδωσε ένα δυνατό τεστ με τον Εθνικό στην Αλεξανδρούπολη. Απέναντι σε έναν αξιόλογο αντίπαλο επιπέδου Α1 εθνικής, οι νεαροί του Εβρίτη κόουτς μέτρησαν τις δυνάμεις τους, έδειξαν πολύ καλά στοιχεία και αναδείχθηκαν ισόπαλοι με μ2-2 (δεν παίχθηκε 5ο σετ).

Την Δευτέρα η Εθνική Παίδων μετέβη στην Ορεστιάδα όπου αντιμετώπισε σε φιλικό αγώνα τον Αθλητικό Όμιλο που είναι πρωτοπόρος του 3ου ομίλου της Β΄ Εθνικής. Μετά από ένα αγώνα υψηλής ποιότητας οι νεαροί διεθνείς μας επιβλήθηκαν με 3-1 σετ. Η αποστολή του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος έμεινε απόλυτα ευχαριστημένη από την Ορεστιαδίτικη φιλοξενία. Μοναδική παραφωνία το ψύχος που επικρατούσε στο κλειστό στολίδι - κατά τα άλλα - της Ορεστιάδας, αφού δεν υπάρχουν χρήματα στον Δήμο για την προμήθεια πετρελαίου.

Η σύνθεση της Εθνικής παίδων: Κοκκινάκης Μ., Κουμεντάκης Ρ., Δαλακούρας Αν., Λιόντας Μ., Χριστόφας Ν., Τζιουμάκας Γ., Χατζόπουλος Δ., Ζήσης Δ.(L), Κωνσταντινίδης Δ.(L), Μαδούρας Γ., Σκαρλατίδης Γ., Στεφανίδης Χρ., Μάντζιος Φ.

Δημητριάδης"Χρήσιμο τριήμερο"
Ικανοποιημένος από την δουλειά που έγινε το τριήμερο Κυριακής - Τρίτης στον Έβρο, εμφανίστηκε ο ομοσπονδιακός προπονητής Μάκης Δημητριάδης.«Αυτή η δουλειά θα μας βοηθήσει για τη συνέχεια. Είχαμε την ευκαιρία να δουλέψουμε με τα παιδιά και ουσιαστικά να αρχίσουμε την πορεία μας προς τα τελικά στης Τουρκίας από τον Έβρο. Ελπίζω η περιοχή να μας φέρει τύχη. Τα δυο φιλικά τεστ που κάναμε ήταν ιδιαίτερα χρήσιμα και μας βοήθησαν να δούμε σε συνθήκες αγώνα κάποια πράγματα. Εδώ θα πρέπει να σημειώσουμε την πολύ καλή φιλοξενία που είχαμε στην Ορεστιάδα. Μάλιστα, μας έγινε πρόταση να πραγματοποιήσουμε στην πόλη του βορείου Έβρου το τελικό στάδιο της προετοιμασίας μας όταν και θα δώσουμε τα δυο τελευταία φιλικά τεστ με Φινλανδία και Ισπανία, πριν αναχωρήσουμε για την Τουρκία» δήλωσε ο Μ .Δημητριάδης.

Πηγή : www.thrakisport.gr