Σελίδες


Κυριακή 27 Φεβρουαρίου 2011

ΕΝΟΠΛΗ ΛΗΣΤΕΙΑ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΓΚΙΟΥΡΔΑ


Εζησαν τον απόλυτο εφιάλτη!


Εζησαν τον απόλυτο εφιάλτη!
Αξέχαστη θα μείνει η αποψινή βραδιά για την οικογένεια του Μάριου Γκιούρδα που βίωσε τον τρόμο και τη βία στην πιο ωμή μορφή. Η σύζυγος του σπουδαίου βολεϊμπολίστα μαζί με τις δύο της κόρες είχαν την ατυχή έμπνευση να επισκεφθούν κατάστημα με αποκριάτικα είδη στην οδό Θησέως στην Καλλιθέα...
Και την χαρακτηρίζουμε «ατυχή» διότι όπως αποδείχτηκε ακόμα και σε ένα κατάστημα που πουλάει αποκριάτικα δεν μπορείς να είσαι πλέον ασφαλής. Η Μαρία μαζί με τις κόρες της Στέλλα και Έλενα μόλις είχαν ψωνίσει τις στολές τους και ετοιμάζονταν να πληρώσουν. Την ώρα που βρίσκονταν στο ταμείο μπήκαν στο κατάστημα δύο ληστές με κουκούλες κρατώντας πιστόλια και σπρέι πιπεριού με τα οποία άρχισαν να ψεκάζουν αδιακρίτως τους υπαλλήλους και τους πελάτες, ακόμα και τα μικρά παιδιά!
Οι ληστές πήραν τα χρήματα από τα ταμεία και τις τσάντες των πελατών και εξαφανίστηκαν χωρίς ευτυχώς να προκαλέσουν μεγαλύτερη ζημιά στους άτυχους που βρέθηκαν στο δρόμο τους.
Η αστυνομία που έφτασε λίγα λεπτά αργότερα και η Μαρία μαζί με τα δύο αγγελούδια σε κατάσταση σοκ ζήτησαν από τους αστυνομικούς να τους μεταφέρουν στο κλειστό γυμναστήριο του Μίλωνα στη Νέα Σμύρνη όπου ο Μάριος έκανε ζέσταμα για τον αγώνα του Μίλωνα με τα Νέα Μουδανιά.
Οι τρεις γυναίκες με τη συνοδεία αστυνομικών μπήκαν έντρομες στο γήπεδο και έπεσαν στην αγκαλιά του βετεράνου άσσου που τις είδε έκπληκτος και χωρίς να γνωρίζει τι έχει συμβεί προσπαθούσε να τις ηρεμήσει. Τελικά, ο Γκιούρδας αποχώρησε από το γήπεδο χωρίς να αγωνιστεί και αφού πέρασαν νέα ταλαιπωρία με καταθέσεις στο αστυνομικό τμήμα, δηλώσεις απώλειας ταυτοτήτων, καρτών κλπ επέστρεψαν πριν από λίγο σπίτι τους και είναι καλά στην υγεία τους.
πηγη www.volleynews.gr