Σελίδες


Κυριακή 13 Φεβρουαρίου 2011

Η ΕΣΑΠ ΒΡΑΒΕΥΣΕ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΠΑΙΔΩΝ




«Κίνητρα στα σωματεία και στα παιδιά»
Η Εθνική Παίδων είχε την τιμητική της στην εκδήλωση της ΕΣΑΠ αφού βραβεύτηκαν τελικά και οι 12 αθλητές με τον προπονητή Μάκη Δημητριάδη και τον αρχηγό Μενέλαο Κοκκινάκη να δίνουν το στίγμα τους για το μέλλον:...
«Κίνητρα στα σωματεία και στα παιδιά»«Η σημερινή βράβευση είναι ένα κίνητρο για να προσπαθήσουμε περισσότερο. Στη συγκυρία αυτή δίνεται η ευκαιρία να γνωρίσουμε μία φουρνιά παικτών. Θέλουμε την κατανόηση των ομάδων για την καλύτερη προετοιμασία της ομάδας εν όψει της τελικής φάσης του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος που θα γίνει στην Τουρκία. Πρέπει να δοθούν κίνητρα στα σωματεία να βγάλουν παίκτες και να αξιοποιήσουν αυτούς που υπάρχουν. Μεταξύ των κινήτρων πρέπει να είναι το καρτολίνο», δήλωσε ο προπονητής της Εθνικής Παίδων Μάκης Δημητριάδη που παρέλαβε την τιμητική πλακέτα από τον πρόεδρο του ΠΑΣΑΠ Σάκη Ψάρρα (φώτο 2).
       Στην φωτο ο ΚΟΥΜΕΝΤΑΚΗΣ Ρ., ο ΔΑΛΑΚΟΥΡΑΣ Α. και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ Δ. του ΕΘΝΙΚΟΥ ΑΛΕΞ.
Ο αρχηγός της του Εθνικού συγκροτήματος Μενέλαος Κοκκινάκης είπε: «Ευχαριστούμε την ΕΣΑΠ για την βράβευση και μας δίνει κίνητρο για να συνεχίσουμε τη δουλειά. Εχουμε δείξει ότι αυτή έχει χαρακτήρα και μπορεί στο μέλλον να είναι η Εθνική ανδρών που θα κάνει την μεγαλύτερη διάκριση».
Πηγή :www.volleynews,gr